Inele De Ceapă Prăjite
Nevoie de o hor d ' oeuvre vegetarian? Inelele de ceapă prăjite ar putea fi o rețetă extraordinară de încercat. O porție conține 237 calorii, 1g de proteine, și 24g de grăsime. Această rețetă servește 40. Pentru 14 cenți pe porție, această rețetă acoperă 2% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 46 ar spune că a lovit locul. Este adus la tine de Epicurious. Un amestec de piper, zară, făină și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 13%. Acest scor este destul de rău. Încercați Inele De Ceapă Prăjite, Inele De Ceapă Prăjite, și Inele De Ceapă Prăjite pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Tăiați ceapa transversal în felii groase de 1/2 inch și separați feliile în inele, rezervând inele interioare mici pentru o altă utilizare, dacă doriți.
Se amestecă ZARA, 2 lingurițe de sare și 1 linguriță de piper într-un castron mare, apoi se amestecă ușor inelele de ceapă.
Lăsați să stea, întorcându-se ocazional, 10 minute.
Se scurge într-o strecurătoare.
Bateți împreună făina, restul de 2 lingurițe de sare și restul de linguriță de piper într-un castron larg de mică adâncime. Dragă inele de ceapă câteva la un moment dat în făină, scuturând excesul și aranjați în 1 strat pe tăvi căptușite cu hârtie de ceară.
Lăsați ceapa să stea 15 minute (pentru ca aluatul să se întărească).
Preîncălziți cuptorul la 200 F.
Topiți suficientă scurtare într - o tigaie grea adâncă de 10 până la 12 inci pentru a măsura aproximativ 1 inch și încălziți la foc moderat până când înregistrează 360 F pe termometru. Prăjiți inelele de ceapă în loturi de 4 până la 6, fără aglomerare, răsturnând o dată sau de două ori, până devin aurii, aproximativ 3 minute pe lot.
Transferați ca gătit pe prosoape de hârtie pentru a se scurge, apoi transferați pe 1 sau 2 foi mari de copt (se suprapun ușor inelele dacă este necesar) și păstrați cald în cuptor în timp ce prăjiți loturile rămase. (Ulei de retur la 360 cm. f între loturi.)