Idahoan Cartofi Tort De Ciocolată Pops
Idahoan cartofi tort de ciocolata Pop ar putea fi doar hor d ' oeuvre pe care îl căutați. Această rețetă servește 25. O porție conține 199 calorii, 2G de proteine, și 8g de grăsime. Pentru 23 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 4% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Mergeți la magazin și ridicați fulgi originali de cartofi, unt, făină și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Este adus la tine de Toțiretete. Cu o lingură scor de 13%, acest fel de mâncare este destul de rău. Încercați Aur Sclipici Tort Pops (Lamaie Tort Pops), Tort De Ciocolată Pentru Cupcake Pops, și Tort De Ciocolată-Portocaliu pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 350 de grade.
Folosind un mixer de stand, amestecați toate ingredientele uscate împreună.
Adăugați untul, apa și ouăle în amestecul uscat și amestecați.
Pentru a face Cake Pops: veți avea nevoie de o tigaie cake pop (poate fi găsită la Bed Bath și nu numai sau Amazon.com), și bastoane de fraier de 6 inci și un bloc de spumă (ca un bloc floral) pentru a permite Pop-urilor să se răcească și să se stabilească în timp ce decorează.
Eliberați tigaia de pulverizare pe tigaia de tort.
Adăugați aluat de tort pe linia de umplere a fiecărei găuri.
Asigurați partea superioară a tăvii de tort.
Coaceți timp de 15 minute.
Scoateți din cuptor și lăsați să se răcească 10-15 minute.
Scoateți partea superioară a tigaiei pop tort și rulați ușor un cuțit de unt în jurul fiecărui tort pop pentru a ajuta la eliberare. Puneți tortul deoparte.
Pentru a face acoperire cu bomboane: topiți o pungă de 12 uncii de chipsuri de ciocolată semidulce și sau chipsuri de ciocolată albă într-un cuptor cu microunde, amestecând des.
Adăugați o lingură de ulei vegetal dacă acoperirea este prea groasă după microunde.
Pregătiți boluri cu toppinguri. Scufundați capătul fiecărui băț în înveliș de ciocolată și apăsați într-un capăt al unui tort pop.
Când toate torturile au bastoane, puneți-le într-un congelator timp de 10-15 minute pentru a seta ciocolata (acest lucru va ajuta la menținerea bastoanelor în loc în timp ce scufundați în acoperire suplimentară).
Când PoP-urile s-au răcit, înmuiați fiecare pop în învelișul de ciocolată, având grijă să sigilați ciocolata în jurul bazei bățului.
Decorați cu stropi dorite și drizzles de ciocolată.
Setați fiecare pop în blocul floral pentru a lăsa setul.