Hrișcă Blini
Hrișcă Blini ar putea fi doar masa de dimineață pe care o căutați. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 1g de proteine, 6g de grăsime, și un total de 64 calorii. Această rețetă servește 42. Pentru 9 cenți pe porție, această rețetă acoperă 1% necesarul zilnic de vitamine și minerale. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Un amestec de făină, ouă, unt și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Este o opțiune bună dacă urmați un vegetarian dieta. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Este o preț foarte rezonabil rețetă pentru fanii alimentelor din Europa de Est. Este adus la tine de retetele mele. Cu o lingură scor de 8%, acest fel de mâncare este improvabil. Rețete similare sunt Hrișcă Blini, Hrișcă Blini, și Hrișcă Blini & Caviar cu acompaniamente tradiționale.
Instrucțiuni
Bateți împreună primele 5 ingrediente într-un castron mare.
Încălziți laptele și untul într-o cratiță la foc mic; se amestecă până se topește untul și termometrul înregistrează 11
Se toarnă amestecul de lapte cald în amestecul de făină și se amestecă până se omogenizează. Acoperiți cu folie de plastic și lăsați să crească într-un loc cald, fără curenți, până la dublarea volumului (1 până la 1 1/2 ore).
Bateți aluatul de hrișcă pentru a se dezumfla; bateți ouăle.
Încălziți grătarul sau tigaia mare la foc mediu și periați ușor cu unt topit. Lucrând în loturi, puneți 1 lingură de aluat pe grătar, distanțându-se la cel puțin 2 inci. Gatiti pana se formeaza bule deasupra si incepeti sa pop, aproximativ 1 pana la 2 minute. Întoarceți blini; gatiti 1 minut sau pana se rumeneste pe fund. Acoperiți cu folie și păstrați cald în timp ce gătiți blini rămași.