Homar Thermidor

Homar Thermidor
Homar Thermidor ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă face 4 porții cu 4592 calorii, 108g de proteine, și 359g de grăsime fiecare. Pentru $ 25.16 pe portie, această rețetă acoperă 80% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă de la Foodnetwork are 1 fani. Dacă aveți la îndemână pastă de roșii, vin, ulei de măsline și alte câteva ingrediente, o puteți face. Pentru a consuma laptele, puteți urma acest fel principal cu Calea Lactee Brownie Bites ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 6 ore și 45 de minute. Cu o lingură scor de 75%, acest fel de mâncare este bun. Rețete similare includ Homar Thermidor, Homar Thermidor, și Homar Thermidor.

Instrucțiuni

1
Puneți o cratiță medie pe un arzător și adăugați 2 căni de apă. Se aduce la fierbere, apoi se reduce focul și se amestecă încet în tot untul. Țineți cald până când sunteți gata să încălziți homarii.
Ingrediente de care veți avea nevoie
La 1 Ananas (în Funcție De Mărime), Curățat și Tăiat în Bucăți De 1/2 Inch, Clătiți și Rezervați Frunzele Frumoase, Pentru DecorLa 1 Ananas (în Funcție De Mărime), Curățat și Tăiat în Bucăți De 1/2 Inch, Clătiți și Rezervați Frunzele Frumoase, Pentru Decor
2 Căni De Nuci Pecan Tocate, Opțional2 Căni De Nuci Pecan Tocate, Opțional
Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4
Echipamente pe care le vei folosi
20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă
1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate
2
Marinați filetele în 1/4 cană ulei de măsline, piper negru crăpat și cimbru timp de 1 oră la temperatura camerei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Boabe De Piper Negru CrăpateBoabe De Piper Negru Crăpate
1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
1/2 Varză Creață Feliată Mărunt1/2 Varză Creață Feliată Mărunt
3
Preîncălziți un grătar. Condimentați filetele cu sare kosher și grătați la temperatura dorită.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cartofi Rumeni, Aproximativ 6 Uncii FiecareCartofi Rumeni, Aproximativ 6 Uncii Fiecare
Echipamente pe care le vei folosi
Fulgi De LegumeFulgi De Legume
4
Scoateți din grătar și lăsați să se odihnească timp de 4 minute înainte de servire.
Echipamente pe care le vei folosi
Fulgi De LegumeFulgi De Legume
5
În timp ce carnea cocsează, reîncălziți untul topit, dacă este necesar. În timp ce carnea se odihnește, așezați cozile de homar și ghearele în unt și încălziți până se încălzește până la capăt, aproximativ 3 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cozi De HomarCozi De Homar
2 Căni De Nuci Pecan Tocate, Opțional2 Căni De Nuci Pecan Tocate, Opțional
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
6
Între timp, încălziți restul de 1/4 cană de ulei de măsline într-o tigaie sotată la foc mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
7
Adăugați usturoiul tocat și spanacul albit și sotati până se încălzește.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Kg De Creveți Mari, Decojiți și Devenați, Cu Coada îndepărtată1 Kg De Creveți Mari, Decojiți și Devenați, Cu Coada îndepărtată
1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil
8
Pentru fiecare fel de mâncare, așezați o prăjitură cu cartofi în centrul unei farfurii, deasupra cu spanac sotat și o coadă de homar. Tăiați subțire filetul în 6 felii și ventilați filetul în fața cartofului și a spanacului. Se acoperă cu gheara de homar și se toarnă sosul în jurul farfuriei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cozi De HomarCozi De Homar
La 1 Ananas (în Funcție De Mărime), Curățat și Tăiat în Bucăți De 1/2 Inch, Clătiți și Rezervați Frunzele Frumoase, Pentru DecorLa 1 Ananas (în Funcție De Mărime), Curățat și Tăiat în Bucăți De 1/2 Inch, Clătiți și Rezervați Frunzele Frumoase, Pentru Decor
Ouă, Bătute Ușor Sau 1/2 Cană înlocuitor De OuOuă, Bătute Ușor Sau 1/2 Cană înlocuitor De Ou
Fulgi De Legume Mixte Sau După GustFulgi De Legume Mixte Sau După Gust
Măruntaie și Os De Gât De CurcanMăruntaie și Os De Gât De Curcan
9
Serviți spaetzle ca farfurie.
10
Preîncălziți cuptorul la 400 de grade F.
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
11
Într-un vas de copt, aruncați cartofii întregi cu uleiul de măsline, sarea și piperul. Prăjiți până când sunt gătite în cea mai mare parte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
Fulgi De Legume Mixte Sau După GustFulgi De Legume Mixte Sau După Gust
1 Mușchi Sau Spată De Porc Dezosată, Cu O Crestătură Adâncă în Partea De Sus (aproximativ 2,3 Kg)1 Mușchi Sau Spată De Porc Dezosată, Cu O Crestătură Adâncă în Partea De Sus (aproximativ 2,3 Kg)
Pâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără CrustăPâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără Crustă
Echipamente pe care le vei folosi
Amestec De Zahăr Brun Splenda®Amestec De Zahăr Brun Splenda®
12
Scoateți din cuptor și răciți. Coaceți cartofii și grătarul. Condimentează cu sare și piper, după gust.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pepperoncini, Pentru GarniturăPepperoncini, Pentru Garnitură
Fulgi De Legume Mixte Sau După GustFulgi De Legume Mixte Sau După Gust
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
13
Topiți untul într-o tigaie sotată la foc mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Căni De Nuci Pecan Tocate, Opțional2 Căni De Nuci Pecan Tocate, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
14
Sotati ceapa pana se inmoaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
15
Adăugați ceapa gătită în amestecul de cartofi răzuți. Formați în 4 chiftele, așezați pe o foaie de fursecuri, acoperiți cu folie de plastic și răciți la frigider.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Rulou Cu FructeRulou Cu Fructe
Fulgi De Legume Mixte Sau După GustFulgi De Legume Mixte Sau După Gust
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Roșii Verzi, Spălate, Fără Coji De HârtieRoșii Verzi, Spălate, Fără Coji De Hârtie
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți SotațiCreveți Sotați
Ceapă Galbenă, Tăiată în OptimiCeapă Galbenă, Tăiată în Optimi
16
Încălziți aproximativ 1/4 cană de ulei de măsline într-o tigaie mare la foc mediu-mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
17
Adăugați prăjituri de cartofi și sotati pana se rumeneste pe ambele părți și se încălzește prin, aproximativ 2 minute pe fiecare parte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fulgi De Legume Mixte Sau După GustFulgi De Legume Mixte Sau După Gust
18
Scurgeți pe prosoape de hârtie.
Echipamente pe care le vei folosi
Tortilla Din Făină (25 Cm), Tăiate în SferturiTortilla Din Făină (25 Cm), Tăiate în Sferturi
19
Preîncălziți cuptorul la 500 de grade F.
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
20
Așezați capetele de homar pe o tavă de foi și prăjiți până se rumenesc ușor, aproximativ 15 până la 20 de minute. Între timp, transpirați ceapa, morcovul, țelina, șalotele și usturoiul în 1/2 băț de unt într-o cratiță mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Frișcă Suplimentară GroasăFrișcă Suplimentară Groasă
La 1 Ananas (în Funcție De Mărime), Curățat și Tăiat în Bucăți De 1/2 Inch, Clătiți și Rezervați Frunzele Frumoase, Pentru DecorLa 1 Ananas (în Funcție De Mărime), Curățat și Tăiat în Bucăți De 1/2 Inch, Clătiți și Rezervați Frunzele Frumoase, Pentru Decor
2 Căni De Nuci Pecan Tocate, Opțional2 Căni De Nuci Pecan Tocate, Opțional
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
Roșii Medii Proaspete (aproximativ, Curățate și Tăiate în șasimiRoșii Medii Proaspete (aproximativ, Curățate și Tăiate în șasimi
1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă
21
Adăugați brandy și reduceți până aproape uscat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Vârfuri De Cuișoare Măcinate2 Vârfuri De Cuișoare Măcinate
22
Adăugați vin alb și reduceți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sani De Fazan Daca)Sani De Fazan Daca)
23
Adăugați tarhon, frunze de dafin, pătrunjel, cimbru, busuioc, bulion de pui, pastă de roșii și capete de homar prăjite. Se aduce la fierbere și se fierbe timp de 2 ore, scimming periodic. Se strecoară printr-un chinois, se întoarce în tigaie și se reduce la jumătate până când sosul începe să se îngroașe, aproximativ 30 de minute. Între timp, reduceți smântâna grea la jumătate într-o cratiță mică.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(ficatul și Gâtul îndepărtate)(ficatul și Gâtul îndepărtate)
Pâine Pita, încălzită Conform Instrucțiunilor De Pe Ambalaj, Pentru ServirePâine Pita, încălzită Conform Instrucțiunilor De Pe Ambalaj, Pentru Servire
Căni De Ciocolată Dulce-amăruie (60% Cacao) (recomandat: Ghiradelli)Căni De Ciocolată Dulce-amăruie (60% Cacao) (recomandat: Ghiradelli)
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
Fiecare Piper Dulce Roșu, Galben și Portocaliu TocatFiecare Piper Dulce Roșu, Galben și Portocaliu Tocat
La 1 Ananas (în Funcție De Mărime), Curățat și Tăiat în Bucăți De 1/2 Inch, Clătiți și Rezervați Frunzele Frumoase, Pentru DecorLa 1 Ananas (în Funcție De Mărime), Curățat și Tăiat în Bucăți De 1/2 Inch, Clătiți și Rezervați Frunzele Frumoase, Pentru Decor
1/4 Cană De Grăsime De Porc1/4 Cană De Grăsime De Porc
1 Ceapa Rosie, Cubulete Mici1 Ceapa Rosie, Cubulete Mici
Măruntaie și Os De Gât De CurcanMăruntaie și Os De Gât De Curcan
1/2 Varză Creață Feliată Mărunt1/2 Varză Creață Feliată Mărunt
Echipamente pe care le vei folosi
20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
24
Bateți smântâna grea și terminați sosul adăugând încet restul de 1/2 băț de unt, 1 lingură la timp. Păstrați cald până când este gata de servit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Căni De Ciocolată Dulce-amăruie (60% Cacao) (recomandat: Ghiradelli)Căni De Ciocolată Dulce-amăruie (60% Cacao) (recomandat: Ghiradelli)
2 Căni De Nuci Pecan Tocate, Opțional2 Căni De Nuci Pecan Tocate, Opțional
Măruntaie și Os De Gât De CurcanMăruntaie și Os De Gât De Curcan
Echipamente pe care le vei folosi
1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate
25
Bateți oul, gălbenușurile și laptele în castron și dați deoparte. Măsurați toate ingredientele uscate și puneți-le în castron.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Prăjituri Cu Ghimbir, împărțitePrăjituri Cu Ghimbir, împărțite
Banane, Tăiate în Felii De 1,2 Cm GrosimeBanane, Tăiate în Felii De 1,2 Cm Grosime
Pachet Mix Natural Pentru PrăjituriPachet Mix Natural Pentru Prăjituri
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
26
Adăugați amestecul de ou în amestecul de făină și amestecați cu mâna, apoi adăugați untul topit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Căni De Nuci Pecan Tocate, Opțional2 Căni De Nuci Pecan Tocate, Opțional
Bomboane De Porumb, Covrigei Suplimentari și Fursecuri Ovale Tip Sandwich Cu Ciocolată, Umplute Cu Cremă (întregi și Zdrobite)Bomboane De Porumb, Covrigei Suplimentari și Fursecuri Ovale Tip Sandwich Cu Ciocolată, Umplute Cu Cremă (întregi și Zdrobite)
Pachet Mix Natural Pentru PrăjituriPachet Mix Natural Pentru Prăjituri
27
Lăsați aluatul să se odihnească timp de 30 de minute.
28
Aduceți la fierbere o oală mare cu apă clocotită și sărată.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4
Echipamente pe care le vei folosi
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
29
Puneți o tigaie perforată de hotel peste apa clocotită.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
30
Turnați aluatul în tigaia perforată și apăsați-l în apă. Gatiti pana cand spaetzle se ridica la varf.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
31
Scurgeți și șocați în apă cu gheață.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4
32
Scurgeți din nou și aruncați cu uleiul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
33
Serviți ca o parte cu homarul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
La 1 Ananas (în Funcție De Mărime), Curățat și Tăiat în Bucăți De 1/2 Inch, Clătiți și Rezervați Frunzele Frumoase, Pentru DecorLa 1 Ananas (în Funcție De Mărime), Curățat și Tăiat în Bucăți De 1/2 Inch, Clătiți și Rezervați Frunzele Frumoase, Pentru Decor

Ingrediente

9461 lb Mafaldi Fresh, dacă este posibilspanac albit pentru bebeluși, tot lichidul storsspanac albit pentru bebeluși, tot lichidul stors2grăsime de porc înapoigrăsime de porc înapoi12 lingurițe de pudră de usturoicârnați de porc fără învelișcârnați de porc fără înveliș4731 lb Mafaldi Fresh, dacă este posibil2 vârfuri de cuișoare măcinate2 vârfuri de cuișoare măcinate1181 lb Mafaldi Fresh, dacă este posibilunt topitunt topit1bastoaneunt, plus 1 băț, tăiat în linguri pentru sosunt, plus 1 băț, tăiat în linguri pentru sos1stick2 căni de nuci pecan tocate, opțional2 căni de nuci pecan tocate, opțional1morcov, tăiat în zaruri mediimorcov, tăiat în zaruri medii1tulpină de țelină, tăiată în zaruri mediitulpină de țelină, tăiată în zaruri medii9461 lb Mafaldi Fresh, dacă este posibil(ficatul și gâtul îndepărtate)(ficatul și gâtul îndepărtate)1pachet mix natural pentru prăjituripachet mix natural pentru prăjituri3gălbenușuri de ougălbenușuri de ou6801 dovleac galben, tăiat în cuburi de 2,5 cm.file mignonsfile mignons4731 lb Mafaldi Fresh, dacă este posibilfăină universalăfăină universală0ciorchini1 cană frunze de busuioc bine împachetate1 cană frunze de busuioc bine împachetate0ciorchiniMafaldi Fresh dacă este posibilMafaldi Fresh dacă este posibil2crenguțetarhon proaspăttarhon proaspăt2crenguțecimbru proaspăt tocat sau 1-1/2 lingurițe de cimbru uscat, împărțitcimbru proaspăt tocat sau 1-1/2 lingurițe de cimbru uscat, împărțit4Bucăți de caramele Heath Barfrunze proaspete de cimbru tocatefrunze proaspete de cimbru tocate4Bucăți de caramele Heath Barusturoi tocatusturoi tocat8cuișoare de usturoi, ușor zdrobitecuișoare de usturoi, ușor zdrobite2371 lb Mafaldi Fresh, dacă este posibilcăni de ciocolată dulce-amăruie (60% cacao) (recomandat: Ghiradelli)căni de ciocolată dulce-amăruie (60% cacao) (recomandat: Ghiradelli)12 lingurițe de pudră de usturoicartofi rumeni, aproximativ 6 uncii fiecarecartofi rumeni, aproximativ 6 uncii fiecare12 lingurițe de pudră de usturoifiecare sare kosher și piper proaspăt măcinatfiecare sare kosher și piper proaspăt măcinat4creveți și cu veneSare KosherSare Kosher3corpuri de homar, curățate de branhiicorpuri de homar, curățate de branhii3kilogramehomari Maine fiert în apă, coada și gheare de carne eliminate (organisme de rezervă pentru sos Thermidor)homari Maine fiert în apă, coada și gheare de carne eliminate (organisme de rezervă pentru sos Thermidor)1771 lb Mafaldi Fresh, dacă este posibilbanane, tăiate în felii de 1,2 cm grosimebanane, tăiate în felii de 1,2 cm grosime0Bucăți de caramele Heath Barnucșoară rasănucșoară rasă1181 lb Mafaldi Fresh, dacă este posibilulei de măsline, divizatulei de măsline, divizat12 lingurițe de pudră de usturoi1 sticlă (750 ml) de Cotes du Rhône sau alt vin roșu sec1 sticlă (750 ml) de Cotes du Rhône sau alt vin roșu sec1Oreos dublu umplut1 sticlă (750 ml) de Cotes du Rhône sau alt vin roșu sec1 sticlă (750 ml) de Cotes du Rhône sau alt vin roșu sec4creveți și cu veneUlei de măsline, pentru sotareUlei de măsline, pentru sotare1ceapa, tăiată în zaruri mediiceapa, tăiată în zaruri medii4Bucăți de caramele Heath Barpiper negru crăpatpiper negru crăpat1181 lb Mafaldi Fresh, dacă este posibilceapă eșalotă cubuleteceapă eșalotă cubulete1181 lb Mafaldi Fresh, dacă este posibilPâine pita, încălzită conform instrucțiunilor de pe ambalaj, pentru servirePâine pita, încălzită conform instrucțiunilor de pe ambalaj, pentru servire9071 dovleac galben, tăiat în cuburi de 2,5 cm.unt nesăratunt nesărat1ceapa alba, tocata in zaruri de 1/4 inchceapa alba, tocata in zaruri de 1/4 inch1Ceapa galbena medie, tocatasani de fazan daca)sani de fazan daca)4Cartofi de aur YukonCartofi de aur Yukon

Vin recomandat: Chablis, Chardonnay

Homarul funcționează foarte bine cu Chablis și Chardonnay. Chablis este perfect cu homar, dar un chardonny din alte regiuni este obligat să lovească și locul. Regnard Grand Chablis cu un rating de 4.5 din 5 stele pare a fi un meci bun. Costă aproximativ 49 de dolari pe sticlă.
Mare Nostrum
Mare Nostrum
O culoare galbenă cu accente verzi. Un buchet Fructat atât expresiv, cât și care amintește de fructele albe (piersici) susținute cu note minerale. Palatul este proaspăt și superb echilibrat între grăsime și aciditate. Finisajul este mineral și gurmand.
DificultateExpert
Gata În6 hrs, 45 m.
Porții4
Scor De Sănătate93
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista