Hollandaise de bază

Hollandaise de bază
Hollandaise de bază durează aproximativ 30 minute de la început până la sfârșit. Pentru $1.51 pe portie, această rețetă acoperă 7% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Îți urmărești silueta? Această rețetă prietenoasă fără gluten, lacto ovo vegetariană, primară și FODMAP are 436 calorii, 3G de proteine, și 44G de grăsime pe porție. Această rețetă servește 4. Dacă aveți la îndemână oțet de vin, gălbenușuri de ou, lingură de suc de lămâie și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Funcționează bine ca un sos destul de ieftin. Această rețetă este plăcută de 566 de gurmanzi și bucătari. Acesta este adus la tine de BBC Good Food. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular destul de rău de 26%. Rețete similare includ Olandeză, Sparanghel Hollandaise, și Sos olandez.

Instrucțiuni

1
Se fierbe oțetul împreună cu boabele de piper și tarhonul, se reduce la jumătate. Tulpina și rezerva (vezi secretele pentru succes la depozitare, mai jos).
Ingrediente de care veți avea nevoie
Mănunchi De Ierburi Aromatice: Coriandru Proaspăt, Maghiran Sau Oregano și CimbruMănunchi De Ierburi Aromatice: Coriandru Proaspăt, Maghiran Sau Oregano și Cimbru
3/4 Linguriță De Tarhon Uscat, împărțit3/4 Linguriță De Tarhon Uscat, împărțit
Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau ProsciuttoFelii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto
2
Se fierbe o tigaie mare cu apă, apoi se reduce la foc mic. Folosind un tel mare de balon, bateți gălbenușurile și 2 lingurițe de oțet de vin redus într-un castron rezistent la căldură care se potrivește perfect peste tigaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Oțet De VinOțet De Vin
1 Cană De Orz Alb Perlat1 Cană De Orz Alb Perlat
1/3 Cană Pudră De Cacao HERSHEY®'S1/3 Cană Pudră De Cacao HERSHEY®'S
Echipamente pe care le vei folosi
Biscuiți Oreo TăiațiBiscuiți Oreo Tăiați
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
3
Bateți energic până când amestecul formează o spumă, dar asigurați-vă că nu se încălzește prea mult. Pentru a preveni supraîncălzirea sosului, luați-l și opriți focul în timp ce bateți, răzuind în jurul părților laterale cu o spatulă de plastic. Scopul este de a obține o spumă aurie, aerisită (numită sabayon), care formează panglici atunci când telul este ridicat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sticlă De Sos Dulce-acrișor, împărțitSticlă De Sos Dulce-acrișor, împărțit
Echipamente pe care le vei folosi
4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt
Biscuiți Oreo TăiațiBiscuiți Oreo Tăiați
4
Bateți într-o oală mică de unt încălzit, puțin câte puțin, apoi întoarceți vasul la foc blând pentru a găti puțin mai mult.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Colorant Alimentar și Zahăr Colorat, OpționalColorant Alimentar și Zahăr Colorat, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
PolonicPolonic
Biscuiți Oreo TăiațiBiscuiți Oreo Tăiați
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
5
Se ia din nou de pe foc și se amestecă într-o altă oală de unt. Repetați până când tot untul este încorporat și aveți o textură groasă ca maioneza. În cele din urmă, amestecați suc de lămâie, sare și piper după gust plus puțină apă caldă din tigaie dacă amestecul este prea gros.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate
Creveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără VeneCreveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără Vene
4 Lingurițe De Pudră De Gelatină Din Merișoare4 Lingurițe De Pudră De Gelatină Din Merișoare
Colorant Alimentar și Zahăr Colorat, OpționalColorant Alimentar și Zahăr Colorat, Opțional
1 Cană De Orz Alb Perlat1 Cană De Orz Alb Perlat
Echipamente pe care le vei folosi
PolonicPolonic
Biscuiți Oreo TăiațiBiscuiți Oreo Tăiați
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
DificultateNormal
Gata În30 m.
Porții4
Scor De Sănătate1
Tipuri De Feluri De MâncareSos
Revista