Holiday Hello Dolly Baruri

Holiday Hello Dolly Baruri
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete hor d ' oeuvre, așa că încercați Holiday Hello Dolly Bars. O porție conține 237 calorii, 3G de proteine, și 12g de grăsime. Această rețetă servește 20 și costă 48 de cenți pe porție. 45 de persoane au făcut această rețetă și ar face-o din nou. Un amestec de ghimbir cristalizat, chipsuri de ciocolată, firimituri de prăjituri cu ghimbir și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 22%. Acest scor nu este atât de remarcabil. Rețete similare includ Bună Ziua Dolly Baruri, Bună Ziua Dolly Baruri, și Bună Ziua Dolly Baruri.

Instrucțiuni

1
Mutați suportul cuptorului în poziția centrală și preîncălziți cuptorul la 350 F.
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Galben și Stropi AsortațiZahăr Galben și Stropi Asortați
2
Se toarnă untul topit în vasul de copt de 8 pe 12 inci. Rotiți-vă pentru a distribui uniform untul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Colorant Alimentar și Zahăr Colorat, OpționalColorant Alimentar și Zahăr Colorat, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
1-1/2 Litri De înghețată Cu Fursecuri și Cremă, înmuiată1-1/2 Litri De înghețată Cu Fursecuri și Cremă, înmuiată
3
Adăugați firimituri de ghimbir și aruncați până când firimiturile sunt bine acoperite. Distribuiți firimiturile și apăsați în tigaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fursecuri Suplimentare Cu Ghimbir, Tăiate La Jumătate, OpționalFursecuri Suplimentare Cu Ghimbir, Tăiate La Jumătate, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
4
Se toarnă lapte condensat îndulcit peste crusta de ghimbir și se întinde ușor cu o spatulă pentru a-l distribui uniform.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Conservă (425 G) De Pere Feliate, Scurse1 Conservă (425 G) De Pere Feliate, Scurse
1 Cană De Mirin Sau Sake Dulce1 Cană De Mirin Sau Sake Dulce
3/4 Cană Plus 3 Linguri De Grăsime Vegetală3/4 Cană Plus 3 Linguri De Grăsime Vegetală
Echipamente pe care le vei folosi
4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt
5
Presărați uniform cu chipsuri de ciocolată, nucă de cocos, ghimbir cristalizat și sare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Jumătăți De Pere în SiropJumătăți De Pere în Sirop
Fursecuri Moi Cu CiocolatăFursecuri Moi Cu Ciocolată
Stropi în Formă De InimăStropi în Formă De Inimă
1/2 Cană De Vin Dulce Marsala1/2 Cană De Vin Dulce Marsala
6
Coaceți până când crusta și marginile încep să se rumenească, 15 până la 20 de minute. Se răcește în tigaie timp de 30 de minute, apoi se taie în pătrate pentru a servi. Păstrați resturile într-un recipient etanș până la 3 zile.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3/4 Cană Plus 3 Linguri De Grăsime Vegetală3/4 Cană Plus 3 Linguri De Grăsime Vegetală
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Galben și Stropi AsortațiZahăr Galben și Stropi Asortați
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
DificultateExpert
Gata În1 h
Porții20
Scor De Sănătate1
Tipuri De Feluri De MâncareAntipastiIncepatorGustareAntipasto
Revista