Herbed Prime Rib

Herbed Prime Rib
Herbed Prime Rib necesită în jurul valorii de 2 ore și 25 de minute de la început până la sfârșit. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten, fără lactate și whole 30 are 442 calorii, 19g de proteine, și 39G de grăsime pe porție. Pentru $2.99 pe portie, primești un fel principal care servește 16. 70 de persoane au încercat și le-a plăcut această rețetă. Acesta este adus la tine de Allrecetes. Acesta va fi un hit la dvs ziua valentin eveniment. Un amestec de frunze de busuioc, piper, pudră de ceapă și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. În general, această rețetă câștigă un scor solid spoonacular de 54%. Dacă vă place această rețetă, aruncați o privire la aceste rețete similare: Prime Rib, Prime Rib, și Prime Rib.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 350 de grade F.
Echipamente pe care le vei folosi
Salată De Rucola, Pentru ServireSalată De Rucola, Pentru Servire
2
Se amestecă primele 5 ingrediente într-un castron mic. Pune deoparte. Tăiați excesul de grăsime din partea de sus a cărnii de vită, lăsând un strat de grăsime de aproximativ 1/4 inch grosime.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Jalapeno, Tăiat în Fâșii SubțiriJalapeno, Tăiat în Fâșii Subțiri
Echipamente pe care le vei folosi
Plus 2 Linguri De Apă Cu GheațăPlus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
3
Așezați friptura pe raft într-o tigaie de prăjire superficială.
Echipamente pe care le vei folosi
Varză Mov, Feliată MăruntVarză Mov, Feliată Mărunt
4
Ungeți carnea de vită cu ulei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Jalapeno, Tăiat în Fâșii SubțiriJalapeno, Tăiat în Fâșii Subțiri
1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată
5
Se presara cu sare. Se acoperă cu amestec de condimente.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapă Galbenă, Curățată, Dată Pe RăzătoareCeapă Galbenă, Curățată, Dată Pe Răzătoare
Plus 2 Linguri De Apă Cu GheațăPlus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
6
Prăjiți, neacoperit, până când temperatura internă atinge 130 de grade F pentru mediu-rar (1 3/4 până la 2 1/4 ore) sau 140 de grade F pentru mediu (2 1/4 până la 2 3/4 ore). Acoperiți cu folie și lăsați să stea cu 15 minute înainte de sculptură. (Temperatura cărnii va crește cu aproximativ 10 grade în timpul stării în picioare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți SotațiCreveți Sotați

Vin recomandat: Pinot Noir, Merlot, Cabernet Sauvignon

Pinot Noir, Merlot și Cabernet Sauvignon sunt alegerile mele de top pentru Prime Rib. Carnea de vită și vinul roșu sunt o combinație clasică. În general, tăieturile mai slabe de carne de vită se potrivesc bine cu roșii ușori sau cu corp mediu, cum ar fi pinot noir sau merlot, în timp ce tăieturile mai grase pot suporta un roșu îndrăzneț, cum ar fi cabernet sauvingnon. Ai putea încerca Burn Cottage Cashburn Pinot Noir. Recenzorilor le place destul de mult cu un rating de 4,8 din 5 stele și un preț de aproximativ 30 de dolari pe sticlă.
Burn Cottage Cashburn Pinot Noir
Burn Cottage Cashburn Pinot Noir
Notele coapte de cireș închis, coacăze roșii și ciocolată preced notele sărate de cimbru sălbatic, briar și pământ. Taninurile suple de umplere a gurii dau adâncime palatului, în timp ce prospețimea și aciditatea fructelor roșii păstrează lungimea, concentrarea și echilibrul minunat.
DificultateExpert
Gata În2 hrs, 25 m.
Porții16
Scor De Sănătate4
Revista