Hash cartofi maro și ou coace
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de garnitură, așa că încercați cartofii maro hash și coacerea ouălor. Această rețetă servește 12. O porție conține 350 calorii, 15g de proteine, și 24g de grăsime. Pentru $1.31 pe portie, această rețetă acoperă 11% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Un amestec de slănină, ceapă, muștar măcinat și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 1 oră și 20 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 29%. Acest scor este destul de rău. Rețete similare includ Hash Maro Cartofi Coace, Hash Brown Coace, și Hash Maro Ou Coace.
Instrucțiuni
Încălziți cuptorul la 177°.pulverizați vasul de copt din sticlă de 13x9 inci (3 litri) cu spray de gătit.
În tigaie de 10 inci, gătiți slănină și ceapă la foc mediu-mare aproximativ 10 minute, amestecând ocazional, până când slănina este crocantă și ceapa este fragedă; scurgeți pe prosoape de hârtie.
În castron mare, amestec amestec bacon, cartofi și brânzeturi. Lingura în vasul de copt. În același castron, bateți ouăle, laptele, smântâna, sarea, muștarul și piperul cu furculița sau sârmă până se omogenizează bine.
Se toarnă peste amestecul de cartofi.
Coaceți descoperit 35 de minute. Într-un castron mic, aruncați firimituri de fulgi de porumb și unt.
Se presară peste caserolă.
Coaceți cu 10 până la 15 minute mai mult sau până când cuțitul introdus în centru iese curat.