Haroset de smochine, ceapă și lămâie
Haroseth de smochine, ceapă și lămâie ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde repertoriul de garnituri. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 1g de proteine, 8g de grăsime, și un total de 142 calorii. Această rețetă fără gluten, fără lactate și primal servește 12 și costă 96 cenți pe porție. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Mergeți la magazin și ridicați piper, smochine de misiune, nuci de pin și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Este adus la tine de retetele mele. Cu o lingură scor de 30%, acest fel de mâncare nu este atât de grozav. Încercați Haroșet, Haroset de caise, curmale și fistic, și Haroset de fructe uscate și migdale pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Într-o cratiță mică, aduceți smochinele și vinul la fiert, acoperiți, reduceți focul și fierbeți până se înmoaie, aproximativ 25 de minute. După gătit, smochinele trebuie abia acoperite cu lichid; scoateți excesul dacă este necesar.
Între timp, într-o tigaie mare la foc mediu, gătiți ceapa în ulei de măsline, amestecând des, până când este foarte moale, 20 de minute.
Se amestecă amestecul de smochine, piperul, mierea, sarea, sucul de lămâie și 1/2 de coajă în ceapă.
Se amestecă nucile de pin chiar înainte de servire.
Garnisiți cu coaja rămasă.
Faceți înainte: pregătiți-vă prin Pasul 3, adăugând tot zestul; răciți etanș până la 1 zi.