Haroset de smochine, ceapă și lămâie

Haroset de smochine, ceapă și lămâie
Haroseth de smochine, ceapă și lămâie ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde repertoriul de garnituri. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 1g de proteine, 8g de grăsime, și un total de 142 calorii. Această rețetă fără gluten, fără lactate și primal servește 12 și costă 96 cenți pe porție. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Mergeți la magazin și ridicați piper, smochine de misiune, nuci de pin și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Este adus la tine de retetele mele. Cu o lingură scor de 30%, acest fel de mâncare nu este atât de grozav. Încercați Haroșet, Haroset de caise, curmale și fistic, și Haroset de fructe uscate și migdale pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Într-o cratiță mică, aduceți smochinele și vinul la fiert, acoperiți, reduceți focul și fierbeți până se înmoaie, aproximativ 25 de minute. După gătit, smochinele trebuie abia acoperite cu lichid; scoateți excesul dacă este necesar.
Ingrediente de care veți avea nevoie
SmochineSmochine
VinVin
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
2
Între timp, într-o tigaie mare la foc mediu, gătiți ceapa în ulei de măsline, amestecând des, până când este foarte moale, 20 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De MăslineUlei De Măsline
CeapăCeapă
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
3
Se amestecă amestecul de smochine, piperul, mierea, sarea, sucul de lămâie și 1/2 de coajă în ceapă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Suc De LămâieSuc De Lămâie
CeapăCeapă
PiperPiper
MiereMiere
SareSare
SmochineSmochine
4
Lasă să se răcească.
5
Se amestecă nucile de pin chiar înainte de servire.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Nuci De PinNuci De Pin
6
Garnisiți cu coaja rămasă.
7
Faceți înainte: pregătiți-vă prin Pasul 3, adăugând tot zestul; răciți etanș până la 1 zi.
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții12
Scor De Sănătate4
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista