Hanuka Gelt Cookie-Uri
Hanukkah Gelt cookie-uri necesită aproximativ 20 minute de la început până la sfârșit. Această rețetă face 16 porții cu 163 calorii, 0g de proteine, și 0g de grăsime fiecare. Pentru 7 cenți pe porție, această rețetă acoperă 0% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și fără lactate dieta. Funcționează bine ca desert. Este perfect pentru Hanuka. Acesta este adus la tine de Betty Crocker. Dacă aveți la îndemână monede de ciocolată acoperite cu folie, zahăr șlefuit, prăjituri cu zahăr și alte câteva ingrediente, îl puteți face. În general, această rețetă câștigă un scor spoonacular improvabil de 6%. Rețete similare sunt Tartă cu Caramel de ciocolată sărată ca Hanukkah Gelt, Hanuka Miere Cookie - Uri, și Tort de afine de ciocolată cu glazură Gelt (Thanksgivukkah Potluck!).
Instrucțiuni
Încălziți cuptorul la 177°.aliniați foaia de biscuiți cu hârtie pergament de gătit sau covor de copt din silicon.
Tăiați aluatul uniform în 16 felii; așezați felii la 2 centimetri distanță pe foaia de prăjituri. Aplatizați fiecare felie până când măsoară aproximativ 2 inci în diametru.
Presărați felii cu zahăr șlefuit; Așezați 1 bucată de gelt în centrul fiecărei felii.
Coaceți 8 până la 10 minute sau până când marginile sunt maro auriu deschis (gelt poate fi ușor topit, dar ar trebui să-și păstreze forma). Se răcește 5 până la 10 minute; scoateți din foile de cookie pe rafturile de răcire.