Hamburger și macaroane

Hamburger și macaroane
Nevoie de o curs principal fără gluten și fără lactate? Hamburgerul și macaroanele ar putea fi o rețetă spectaculoasă de încercat. Pentru $3.0 pe portie, această rețetă acoperă 25% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 4. O porție conține 811 calorii, 34G de proteine, și 30g de grăsime. Mergeți la magazin și ridicați carne de vită măcinată, semințe de țelină, ulei de măsline și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. 897 de oameni au făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 25 minute. Această rețetă este tipică bucătăriei americane. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 86%. Acest scor este extraordinar. Încercați Tigaie Cu Macaroane Pentru Hamburger, Gulaș de Hamburger cu macaroane de cot, și Supă Ușoară De Macaroane Cu Hamburger pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
1 Obțineți o oală mare de încălzire cu apă caldă și începeți să gătiți macaroanele conform instrucțiunilor de pe pachetul de macaroane. 2 în timp ce apa se încălzește și se gătește macaroane, pregătiți sosul. Într-o tigaie, rumeniți carnea de vită măcinată într-o lingură de ulei de măsline la foc mare. Se amestecă doar rar, astfel încât carnea de vită măcinată să aibă posibilitatea de a se rumeni. Când carnea de vită s-a rumenit în mare parte, adăugați ceapa în tigaie și aruncați pentru a combina. Gatiti pana cand ceapa este moale, aproximativ 4-6 minute. 3
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Linguriță De Semințe De Fenicul, 1/3 Palmă1 Linguriță De Semințe De Fenicul, 1/3 Palmă
1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
Cheddar Degresat RasCheddar Degresat Ras
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Măruntaie și Os De Gât De CurcanMăruntaie și Os De Gât De Curcan
Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4
Jalapeno, Tăiat în Fâșii SubțiriJalapeno, Tăiat în Fâșii Subțiri
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
2
Adăugați semințele de țelină, o picătură de ardei roșu zdrobit și Vegesal sau altă sare condimentată.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapă Spaniolă, Tăiată Cubulețe De 1 InchCeapă Spaniolă, Tăiată Cubulețe De 1 Inch
Betisoare De Carne Cu Aromă De Pepperoni Fiecare), Tăiate în Bucăți MiciBetisoare De Carne Cu Aromă De Pepperoni Fiecare), Tăiate în Bucăți Mici
Semințe De țelinăSemințe De țelină
3
Se toarnă roșiile conservate, se adaugă sosul Worcestershire și se amestecă pentru a se combina. Se fierbe timp de 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fasole Verde MuratăFasole Verde Murată
14 Cani De Branza Romano Rasa14 Cani De Branza Romano Rasa
4
Se amestecă macaroanele scurse și fierte și pătrunjelul. Gatiti inca 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Macaroane FierteMacaroane Fierte
1/4 Cană De Grăsime De Porc1/4 Cană De Grăsime De Porc
5
Adăugați piper negru proaspăt măcinat și sare după gust.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Până La 3 Linguri Inele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocați De Orice Fel2 Până La 3 Linguri Inele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocați De Orice Fel
Pâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără CrustăPâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără Crustă
DificultateNormal
Gata În25 m.
Porții4
Scor De Sănătate19
Bucătăriiamerican
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista