Ham 'n' Swiss Strudel
Ham 'n' Swiss Strudel durează aproximativ 55 de minute de la început până la sfârșit. Pentru 86 de cenți per porție , această rețetă acoperă 9% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 13 g de proteine , 12 g de grăsimi și un total de 305 de calorii . Această rețetă servește 10. 1 persoană a considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. Această rețetă de la Taste of Home necesită unt, bulion de pui, ceapă și orez. Luând în considerare toate lucrurile, am decis că această rețetă merită un scor de 36% . Acest scor este destul de prost. Dacă vă place această rețetă, s-ar putea să vă placă și rețete precum Strudel cu mere sau piersici , Strudel cu afine și brânză de vaci și Strudel cu mere fără gluten .
Instrucțiuni
Într-o cratiță, aduceți bulionul la fiert; adauga orez. Reduceți căldura; acoperiți și fierbeți timp de 15 minute sau până când se înmoaie; se adaugă la orez.
Așezați o foaie de aluat filo pe o suprafață de lucru; se unge cu unt.
Strat cu phyllo și unt rămase (se păstrează aluatul acoperit cu hârtie cerată până este gata de utilizare). Turnați amestecul de orez peste aluat până la 1 inch de margini.
Se presară cu șuncă, brânză și boia de ardei.
Îndoiți părțile scurte 1 inch peste umplutură.
Rulați stil jele-roll, începând cu o latură lungă.
Puneți cu cusătura în jos pe o tavă de copt unsă.
Coaceți la 375° timp de 25-30 de minute sau până când se rumenesc. Se răcește timp de 5 minute înainte de a tăia felii.