Halibut prăjit la cuptor cu tapenadă de măsline negre pe ardei roșii prăjiți (rapiță Asado con Tapenada Negra Y pimientos Morrones)
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați Halibut prăjit la cuptor cu tapenadă de măsline negre pe ardei roșii prăjiți (rapiță Asado con Tapenada Negra Y pimientos Morrones). O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 39G de proteine, 18g de grăsime, și un total de 337 calorii. Această rețetă servește 6 și costă 8,13 USD pe porție. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 30 minute. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate, prietenos cu fodmap și întreg 30 dieta. Dacă aveți la îndemână hamsie, ulei de canolan, ardei prăjiți în sticlă și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 70%. Acest scor este destul de bun. Tapenadă de măsline pui Crustat și Quinoa cu usturoi prăjit, ardei roșii prăjiți și busuioc, Relleno Chile prăjit la cuptor cu sos Chipotle Asado, și Ardei roșii prăjiți: două tehnici de prăjire și cum le marinați sunt foarte asemănătoare cu această rețetă.
Instrucțiuni
1
Puneți toate ingredientele tapenade în vasul de lucru al unui robot de bucătărie. Pulsează până se omogenizează. Răsturnați tapenada într-un castron, acoperiți-o cu folie de plastic și dați-o la frigider. Tapenada poate fi făcută cu până la 3 zile în avans.
Ingrediente de care veți avea nevoie
12 Uncii De Aluat De Pizza Cumpărat Din Magazin Sau 2 Runde De Aluat
Folie
Echipamente pe care le vei folosi
Procesor De Alimente
Folie De Plastic
Bol
2
Preîncălziți cuptorul la 375 grade F.
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
3
Se usucă fileurile de halibut cu prosoape de hârtie. Condimentați Generos fripturile de halibut cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fripturi De Halibut
Sare și Piper
Echipamente pe care le vei folosi
Prosoape De Hârtie
4
Încălziți uleiul de canola la foc mediu-mare într-o tigaie mare rezistentă la cuptor (fără mânere din plastic!) până la cald, dar nu fumează. Alunecați bucățile de halibut cu pielea în jos în tigaie și gătiți până când partea de jos are auriu și marginile peștelui încep să pară opace, aproximativ 3 minute. Întoarceți fripturile și puneți-le în cuptor timp de 2 până la 3 minute sau până când fripturile sunt doar opace în centru.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De Canola
Halibut
Friptură
Pește
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
Cuptor
5
În timp ce peștele gătește, încălziți ardeii roșii într-o tigaie la foc mic.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ardei Roșu
Pește
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
6
Pentru a servi, așezați o movilă mică de ardei roșii pe fiecare farfurie și așezați halibutul pe movilă. Folosind 2 lingurițe, formați o quenelle (în formă de ou) de tapenadă și așezați deasupra fripturii.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ardei Roșu
12 Uncii De Aluat De Pizza Cumpărat Din Magazin Sau 2 Runde De Aluat
Halibut
Friptură
Ouă
7
Tapenada folosită pentru a acoperi fileurile se păstrează mult timp la frigider. Îl puteți folosi pentru a acoperi aproape orice pește sau pui de pe grătar, amestecați-l în sosuri de salată sau ca sandviș.
Ingrediente de care veți avea nevoie
12 Uncii De Aluat De Pizza Cumpărat Din Magazin Sau 2 Runde De Aluat
Halibutul funcționează foarte bine cu Pinot Grigio, Gruener Veltliner și Pinot Noir. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care se potrivesc cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau gr Arkullner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb cu aromă delicată. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, se poate descurca chiar și cu un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. Un vin pe care l-ai putea încerca este Maysaran arsheen Pinot Gris. Are 4,5 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 18 dolari.