Halibutul Pacific în bulionul de ceai verde este un fără gluten, fără lactate și pescatarian rețetă cu 20 de porții. Pentru $2.56 pe portie, această rețetă acoperă 8% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 9g de proteine, 3G de grăsime, și un total de 91 calorii. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 44 minute. 10 persoane au făcut această rețetă și ar face-o din nou. Dacă aveți la îndemână baby bok choy, mazăre de zăpadă, sare grosieră și piper măcinat și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 68%. Acest scor este solid. Rețete similare includ Halibut Pacific în bulion de ceai verde, Pesto Pacific Halibut La Grătar, și Halibut Pacific Cu Crustă De Cimbru Și Susan.
Instrucțiuni
1
Preîncălziți cuptorul la 400 de grade. Condimentează halibutul cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fripturi De Vită New York, Cu Os, Dacă Doriți
Halibut
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Vanilat, Plus Extra Pentru Servire
2
Într-o cratiță medie, aduceți 2 căni de apă sărată la fierbere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Batoane De Ciocolată Cu Lapte Fără Nuci
Echipamente pe care le vei folosi
8 Batoane De Ciocolată Cu Lapte Fără Nuci (45 G Fiecare)
3
Adăugați quinoa, reduceți la foc mic, acoperiți și gătiți până când quinoa este fragedă și apa a fost absorbită, aproximativ 15 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Pitas Mari Din Grâu Integral, De Aproximativ 8 Inci în Diametru, încălzite
Batoane De Ciocolată Cu Lapte Fără Nuci
4
Se ia de pe foc; pus deoparte.
5
Între timp, într-o tigaie mare antiaderentă, încălziți uleiul peste mediu-mare. Gatiti fileurile pana devin aurii, 2 pana la 3 minute pe fiecare parte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată
Echipamente pe care le vei folosi
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
6
Scoateți fileurile din tigaie (rezervați tigaia cu orice ulei în ea).
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată
Echipamente pe care le vei folosi
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
7
Așezați peștele într-un vas rezistent la cuptor și coaceți 8 până la 10 minute sau până când este gătit (un cuțit de tăiat va trece cu ușurință prin pește).
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bomboane De Caracatiță Brite
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Vanilat, Plus Extra Pentru Servire
1 Rulou Galben Cu Fructe
8
Pentru tigaie, adăugați ghimbir, bok choy, edamame, shiitakes și mazăre de zăpadă; reduceți focul la mediu și gătiți, amestecând constant, timp de 3 minute sau până când shiitakes încep să se înmoaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ciuperci Shiitake
Inele De Ardei Roșu Dulce
Bok Choy
Edamame Congelat (din Păstăi)
1 Cană De Mirin Sau Sake Dulce
Echipamente pe care le vei folosi
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
9
Adăugați ceai verde, sos de soia și miere. Gatiti pana cand edamame sunt fragede, cu aproximativ 3 minute mai mult.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceai Verde
Friptură De Mușchi De Porc întreg, Fără Toppinguri
Edamame Congelat (din Păstăi)
1-1/4 Cani De Cereale Mueslix Cu Stafide, Curmale Si Migdale
10
Adăugați scallions în tigaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ghimbir întreg, Zdrobit
Echipamente pe care le vei folosi
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
11
Puneți niște bulion și legume în fiecare dintre cele patru boluri puțin adânci. Se acoperă cu file de pește și se ornează cu frunze de busuioc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Cepe Galbene Medii, Curățate De Coajă, Date Pe Răzătoare
1-1/2 Lingurițe De Hrean Preparat, Scurs
Sazon Goya Cu Coriandru și Annatto
Bomboane De Caracatiță Brite
Echipamente pe care le vei folosi
Vinegretă De Verjuic
12
Condimentați quinoa cu sare dacă este necesar și serviți pe lateral în boluri de servire separate.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Pitas Mari Din Grâu Integral, De Aproximativ 8 Inci în Diametru, încălzite
Halibutul funcționează foarte bine cu Pinot Grigio, Gruener Veltliner și Pinot Noir. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care se potrivesc cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau gr Arkullner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb cu aromă delicată. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, se poate descurca chiar și cu un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. Ai putea încerca St. Michael-Eppan furie Pinot Grigio. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 4,3 din 5 stele și un preț de aproximativ 23 de dolari pe sticlă.