Halibutul cu unt de Wasabi ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. O porție conține 341 calorii, 35g de proteine, și 20g de grăsime. Această rețetă fără gluten și pescatarian servește 2 și costă $6.17 pe portie. Dacă aveți la îndemână pastă de wasabi, arpagic, sos de soia și alte câteva ingrediente, o puteți face. Pentru a consuma untul, puteți urma acest fel principal cu Tort Cu Unt De Scorțișoară ca desert. Această rețetă de la landolakes.com are 8 fani. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 50 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 60%. Acest scor este destul de bun. Încercați Halibut cu vinaigretă Sambal și cremă de Wasabi, Unt De Wasabi, și Somon wasabi cu crustă Panko cu sos de cremă de wasabi portocaliu pentru rețete similare.
Pinot Grigio, Gruener Veltliner și Pinot Noir sunt alegeri excelente pentru Halibut. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care se potrivesc cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau gr Arkullner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb cu aromă delicată. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, se poate descurca chiar și cu un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. Ziobaffan organic Pinot Grigio cu un rating de 4, 6 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 17 dolari pe sticlă.