Halibut În Stil Spaniol
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați halibutul în stil spaniol. Pentru $6.3 pe portie, această rețetă acoperă 31% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 4. O porție conține 192 calorii, 34G de proteine, și 5g de grăsime. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Dacă aveți la îndemână sare, spanac pentru copii, piper și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a consuma sarea, puteți urma acest fel principal cu Rețetă De Cifre De Afaceri Cu Mere ca desert. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate și primal dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 81%. Acest scor este spectaculos. Încercați Halibut a la Vasco con Albuias en Salsa Verde (Halibut în stil basc cu fasole albă și sos de ierburi), Halibut Spaniol, și Paella În Stil Spaniol pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Gatiti slanina intr-o tigaie mare antiaderenta la foc mediu pana cand este crocanta.
Scoateți slănina din tigaie și sfărâmați. Pune deoparte.
Combinați 1/2 linguriță de sare, boia afumată și 1/4 linguriță de piper negru într-un castron mic.
Presărați amestecul de condimente uniform peste pește.
Adăugați pește în picături în tigaie și gătiți timp de 3 minute pe fiecare parte sau până când peștele se fulgi ușor atunci când este testat cu o furculiță sau până la gradul dorit de coacere.
Scoateți peștele din tigaie și păstrați-l la cald.
Adăugați 2 lingurițe de usturoi în tigaie și gătiți timp de 1 minut, amestecând frecvent. Se amestecă slănina.
Adăugați spanacul în tigaie și gătiți timp de 1 minut sau până când spanacul începe să se ofilească.
Vin recomandat: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir
Halibutul funcționează foarte bine cu Pinot Grigio, Gruener Veltliner și Pinot Noir. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care se potrivesc cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau gr Arkullner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb cu aromă delicată. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, se poate descurca chiar și cu un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. Un vin pe care l-ați putea încerca este FitVine Wine Pinot Grigio. Are 4,4 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 18 dolari.
![FitVine Vin Pinot Grigio]()
FitVine Vin Pinot Grigio
Acest vin alb ușor uscat are o culoare limpede. Este curat, crocant, cu un gust minunat, cu note florale pe nas și arome de măr verde și un indiciu de citrice. Finisajul este proaspăt.Bucurați-vă de seara asta fără a sacrifica ziua de mâine.