Gumbo Creol

Gumbo Creol
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete Creole, așa că încercați Creole Gumbo. Acest curs principal are 689 calorii, 52G de proteine, și 48G de grăsime per portie. Pentru $ 2.86 pe portie, această rețetă acoperă 29% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 8. Această rețetă de la Toateretete are 34 de fani. Un amestec de unt, condimente, ardei gras și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 78%, ceea ce este destul de bun. Rețete similare includ Creole Stout Cârnați Gumbo, Creolă De Pui În Stil Gumbo, și Gumbo-laya" (Gumbo + Jambalaya) tocană.

Instrucțiuni

1
Fierbeți sânii și coapsele de pui cu ceapă și ardei gras într-o oală mare cu apă sărată, timp de aproximativ 40 de minute sau până când sunt fierte și nu mai sunt roz în interior.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Margherita® CapicolaMargherita® Capicola
2 Dovlecei Medii, Tăiați Subțiri Pe Lungime2 Dovlecei Medii, Tăiați Subțiri Pe Lungime
1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt
1 Cană De Orz Alb Perlat1 Cană De Orz Alb Perlat
Echipamente pe care le vei folosi
Mazăre Congelată GOYA®, DecongelatăMazăre Congelată GOYA®, Decongelată
2
Se scurge, se debonează puiul și se lasă deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
3
Într-o cratiță mare amestecați făina și untul la foc mic pentru a face un roux; adăugați pui fiert, cârnați și apă și aduceți totul la fierbere. Acoperiți cratița și fierbeți la foc mic timp de aproximativ 1 1/2 ore.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
6 Căni De Cuburi De Umplutură Necondimentate Sau Pâine Uscată Tăiată Cuburi6 Căni De Cuburi De Umplutură Necondimentate Sau Pâine Uscată Tăiată Cuburi
Colorant Alimentar și Zahăr Colorat, OpționalColorant Alimentar și Zahăr Colorat, Opțional
1 Pungă Mare De Chipsuri Tortilla Cu Aromă De Lime1 Pungă Mare De Chipsuri Tortilla Cu Aromă De Lime
1 Cană De Orz Alb Perlat1 Cană De Orz Alb Perlat
Echipamente pe care le vei folosi
Orz Alb PerlatOrz Alb Perlat
4
Adăugați creveți și fierbeți încă aproximativ 1 oră, apoi adăugați condimente după gust și serviți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pentru O Consistență Fină și TartinabilăPentru O Consistență Fină și Tartinabilă
2 Lingurițe De Pastă Thailandeză De Chili Roșu2 Lingurițe De Pastă Thailandeză De Chili Roșu

Vin recomandat: Albarino, Vin Roz, Sauvignon Blanc

Cajun poate fi asociat cu Albarino,vin de la Rosa și Sauvignon Blanc. Aceste vinuri cu conținut scăzut de tanin, cu alcool mai mic, vor completa căldura în mâncărurile picante Cajun, în loc să vă facă gura să ardă mai mult. Torres Pazo Das Bruxas Albarino cu un rating de 4.4 din 5 stele pare a fi un meci bun. Costă aproximativ 19 dolari pe sticlă.
Torres Pazo Das Bruxas Albarino
Torres Pazo Das Bruxas Albarino
Galben strălucitor cu o margine verzuie. Intens aromat cu note florale albe, citrice și piersici albe. Accesibil, dulce și hedonist la intrare. Remarcabil pentru aciditatea sa curată, care se desfășoară pe midpalat. Lung și persistent la final.Un aperitiv excelent. Bun cu fructe de mare crude, fierte sau la grătar. Se împerechează perfect cu pești blânzi, albi. Gustul său plin de viață atinge un echilibru perfect cu brânzeturile moi de capră.
DificultateExpert
Gata În3 hrs, 35 m.
Porții8
Scor De Sănătate20
BucătăriiCajuncreol
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista