Gulere fierte cu cidru cu șuncă

Gulere fierte cu cidru cu șuncă
Gulerele fierte cu cidru cu șuncă sunt un fără gluten și fără lactate rețetă cu 12 porții. Pentru $1.39 pe portie, această rețetă acoperă 32% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această garnitură are 357 calorii, 25g de proteine, și 20g de grăsime pe porție. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Această rețetă este tipică bucătăriei sudice. Este adus la tine de retetele mele. Mergeți la magazin și ridicați căței de usturoi, zahăr brun, piper cayenne și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 88%, ceea ce este spectaculos. Rețete similare includ Gulere fierte cu cidru cu șuncă, Gulere fierte cu roșii, și BLT-Bacon fiert, Collards și gem de roșii.

Instrucțiuni

1
Într-o oală mare, încălziți uleiul până când strălucește.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 InchCeapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru GarnituraCrengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
2
Adăugați ceapa și usturoiul și gătiți la foc moderat, amestecând ocazional, până se înmoaie, aproximativ 6 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Rondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice FelRondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice Fel
3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore
3
Adăugați pudra de chile și cayenne și gătiți până când sunt parfumate, aproximativ 1 minut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De Măsline Plus 3 Până La 4 LinguriUlei De Măsline Plus 3 Până La 4 Linguri
4
Adăugați zahărul brun și gătiți, amestecând, până se dizolvă, cu aproximativ 1 minut mai mult.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pachet Milk DudsPachet Milk Duds
5
Adăugați cârligele de șuncă, bulionul de pui, cidrul spumant și frunzele de dafin. Se condimentează ușor cu sare și piper și se fierbe. Reduceți focul la minim, acoperiți și fierbeți până când cârligele de șuncă sunt fragede, aproximativ 2 ore.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă
(ficatul și Gâtul îndepărtate)(ficatul și Gâtul îndepărtate)
Cu Puțină Carne Pe Ele (spate, Gât, Aripi Etc.)Cu Puțină Carne Pe Ele (spate, Gât, Aripi Etc.)
1 Pachet (10 Uncii) Mazăre Crowder, Dezghețată Sau 1 Cutie (15-1/2 Uncii) Mazăre Cu Ochi Negri, Scursă1 Pachet (10 Uncii) Mazăre Crowder, Dezghețată Sau 1 Cutie (15-1/2 Uncii) Mazăre Cu Ochi Negri, Scursă
8 Sani De Fazan Daca Sunt Mici)8 Sani De Fazan Daca Sunt Mici)
6
Scoateți cârligele de șuncă din bulion și lăsați-le să se răcească ușor. Îndepărtați grăsimea din bulion.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pachet (10 Uncii) Mazăre Crowder, Dezghețată Sau 1 Cutie (15-1/2 Uncii) Mazăre Cu Ochi Negri, Scursă1 Pachet (10 Uncii) Mazăre Crowder, Dezghețată Sau 1 Cutie (15-1/2 Uncii) Mazăre Cu Ochi Negri, Scursă
1-1/2 Cană Supă De Pui1-1/2 Cană Supă De Pui
7
Scoateți carnea din cârligele de șuncă și tăiați-o în bucăți de 1 inch.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pachet (10 Uncii) Mazăre Crowder, Dezghețată Sau 1 Cutie (15-1/2 Uncii) Mazăre Cu Ochi Negri, Scursă1 Pachet (10 Uncii) Mazăre Crowder, Dezghețată Sau 1 Cutie (15-1/2 Uncii) Mazăre Cu Ochi Negri, Scursă
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
8
Aduceți bulionul la fiert.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1-1/2 Cană Supă De Pui1-1/2 Cană Supă De Pui
9
Adăugați gulerele în pumni mari, permițând verdețurilor să se ofilească înainte de a adăuga mai multe. Când s-au adăugat toate verdele, întoarceți carnea în oală, acoperiți și fierbeți până când colardele sunt fragede, aproximativ 30 de minute. Se condimentează cu sare și piper și se transferă într-un castron mare. Aruncați frunzele de dafin și serviți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă
Cu Puțină Carne Pe Ele (spate, Gât, Aripi Etc.)Cu Puțină Carne Pe Ele (spate, Gât, Aripi Etc.)
Collard GreensCollard Greens
VerziiVerzii
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru GarnituraCrengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
10
Faceți înainte: verdeața înăbușită poate fi acoperită cu folie de plastic și refrigerată până la 2 zile.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Collard GreensCollard Greens
3/4 Cană Busuioc Proaspăt Tocat3/4 Cană Busuioc Proaspăt Tocat
Echipamente pe care le vei folosi
12 Fursecuri Oreo, Zdrobite, împărțite12 Fursecuri Oreo, Zdrobite, împărțite
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții12
Scor De Sănătate86
Bucătăriide sud
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista