Gruyere Gratin De Cartofi
Gruyere Gratin de cartofi este un fără gluten rețetă cu 15 porții. Pentru 69 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 7% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Acest fel de mâncare are 150 calorii, 5g de proteine, și 9g de grăsime per portie. Mergeți la magazin și ridicați unt, sare și piper, smântână grea și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Această rețetă de la Toateretete are 5 fani. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 55 de minute. Cu o lingură scorul de 29%, acest fel de mâncare nu este atât de spectaculos. Încercați Gratin de cartofi gruy și Gruy, Gratin De Cartofi Cu Gruy Otrivre, și Gruy Otrivre Gratin De Cartofi pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 350 grade F (175 grade C). Ungeți un vas de copt de 9x13 inci cu untul înmuiat.
Aruncați feliile de cartofi și ceapa tocată cu sare și piper și întindeți 1/3 din amestec în vasul de copt pregătit.
Presărați jumătate din brânza Gruyere peste cartofi, apoi adăugați un alt strat de cartofi.
Presărați brânza rămasă urmată de cartofii rămași.
Se amestecă împreună apă și vin, și se toarnă în vas. Acoperiți vasul de copt cu folie de aluminiu.
Coaceți în cuptorul preîncălzit până când cartofii sunt fragede, aproximativ 1 oră 15 minute. Odată fraged, scoateți folia și turnați crema uniform peste cartofi.
Coaceți neacoperit încă 15 minute pentru a rumeni blatul și a îngroșa crema.