Grouper cu sos de roșii-măsline (5 Ww puncte)

Nevoie de o fără gluten, fără lactate și felul principal primar? Grouper cu sos de roșii-măsline (5 Ww Pts) ar putea fi o rețetă extraordinară de încercat. Această rețetă face 1 porții cu 975 calorii, 137g de proteine, și 32g de grăsime fiecare. Pentru $ 8.02 pe portie, această rețetă acoperă 51% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Acesta este adus la tine de Recipezaar. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 30 minute. Un amestec de capere, piper, ardei iute și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Pentru a consuma uleiul de măsline, puteți urma acest fel principal cu Parfait de banane, Granolan și iaurt sotate ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 88%. Acest scor este extraordinar. Încercați Grouper Cu Sos De Roșii-Măsline (5 Ww Puncte), Grouper la cuptor cu sos de roșii gros, și Grouper prăjit cu sos de roșii prăjit pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Presărați fripturile de grup pe ambele părți cu 1/4 linguriță de sare și 1/8 linguriță de piper. Într-o tigaie mare, antiaderentă, încălziți 1 1/2 linguriță de ulei de măsline la foc mediu.
Adăugați peștele în tigaie și căutați pe ambele părți până se rumenesc ușor, aproximativ 2 minute pe fiecare parte.
Transferați pe o farfurie și păstrați la cald.Reduceți focul la mediu și adăugați restul de 1 T. ulei de măsline în tigaie.
Se adaugă ceapa și se sotează până se înmoaie și ușor auriu, aproximativ 6 minute.
Se adaugă usturoiul și se sotează încă 1 minut.
Adăugați roșiile, măslinele, caperele și jalapeno și fierbeți timp de 10 minute pentru a permite aromelor să se amestece. Se amestecă restul de 1/4 lingurițe de sare și 1/8 lingurițe de piper.Întoarceți peștele în tigaie, acoperiți și fierbeți până când peștele este opac pe tot parcursul testului cu vârful unui cuțit, 6-8 minute.
Transferați fripturile de grup în farfurii individuale încălzite / amestecați sucul de lămâie în legume și sucuri de tigaie și puneți puțin sos peste fiecare friptură.
Vin recomandat: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir
Pinot Grigio, Gruener Veltliner și Pinot Noir sunt alegeri excelente pentru pești. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care se potrivesc cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau gr Arkullner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb cu aromă delicată. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, se poate descurca chiar și cu un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. Ai putea încerca St. Michael-Eppan furie Pinot Grigio. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 4,3 din 5 stele și un preț de aproximativ 23 de dolari pe sticlă.
![Sfântul Mihail-Eppan Furia Pinot Grigio]()
Sfântul Mihail-Eppan Furia Pinot Grigio
În funcție de sol și microclimat, Pinot gris variază de la un simplu vin de zi cu zi până la creșteri absolute de vârf. Podgoriile calde, expuse la soare ale locurilor Anger, cu solurile lor argiloase de pietriș de calcar, sunt un exemplu de manual. Anger Alto Adige Pinot Grigio are o structură nobilă, un echilibru frumos și o aciditate fină – ceea ce îl face o plăcere absolută de băut. Albul puternic se potrivește bine cu ciorba de pește și pește, pieptul de bibilică sau fileul de vițel.