Gratin de morcovi și legume rădăcinoase

Gratin de morcovi și legume rădăcinoase
Rețeta Gratin de morcovi și legume rădăcinoase poate fi făcută în aproximativ 1 oră și 25 de minute. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 11g de proteine, 31g de grăsime, și un total de 473 calorii. Această rețetă servește 4 și costă 1,31 USD pe porție. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten dieta. 75 de persoane au încercat și le-a plăcut această rețetă. Un amestec de lapte plin de grăsimi, păstârnac, morcovi și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de aromată. Acesta este adus la tine de BBC Good Food. Un cuplu de oameni le-a plăcut foarte mult această garnitură. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular bun de 80%. Utilizatorilor cărora le-a plăcut această rețetă le-a plăcut și Gratin de legume rădăcinoase, Legume Rădăcinoase Gratinate, și Gratin De Rădăcină De Țelină.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 180C/gaz 4 / ventilator 160C și ungeți un vas rezistent la cuptor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Colorant Alimentar și Zahăr Colorat, OpționalColorant Alimentar și Zahăr Colorat, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Galben și Stropi AsortațiZahăr Galben și Stropi Asortați
2
Puneți cartofii, apoi păstârnacul în fundul vasului cu doi căței de usturoi feliați și presărați puțină sare și jumătate de rozmarin. Cel mai bine este să păstrați cartofii îngropați sub celelalte legume, deoarece se înnegresc dacă sunt deasupra gratinului.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(rupt în Bucăți, Dacă Se Dorește)(rupt în Bucăți, Dacă Se Dorește)
Tortilla Galbenă De Porumb (15 Cm), încălzităTortilla Galbenă De Porumb (15 Cm), încălzită
(110° Până La 115°, Fără Lapte și Unt)(110° Până La 115°, Fără Lapte și Unt)
Carne De Oaie Dezosată, Tăiată în Cuburi De 7-10 Cm - Sau înlocuiți Cu Spată De Miel DezosatăCarne De Oaie Dezosată, Tăiată în Cuburi De 7-10 Cm - Sau înlocuiți Cu Spată De Miel Dezosată
Ulei De Măsline, Pentru PrăjireUlei De Măsline, Pentru Prăjire
1/2 Cană De Vin Dulce Marsala1/2 Cană De Vin Dulce Marsala
3
Se toarnă smântâna și laptele într-o cratiță mare, se adaugă restul de rozmarin și usturoi, morcovii și puțin condiment. Aduceți la fierbere, apoi întoarceți focul la cel mai mic va merge și fierbeți timp de 3 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pentru O Consistență Fină și TartinabilăPentru O Consistență Fină și Tartinabilă
Carne De Oaie Dezosată, Tăiată în Cuburi De 7-10 Cm - Sau înlocuiți Cu Spată De Miel DezosatăCarne De Oaie Dezosată, Tăiată în Cuburi De 7-10 Cm - Sau înlocuiți Cu Spată De Miel Dezosată
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
Usturoi Goya®Usturoi Goya®
Colorant Alimentar și Zahăr Colorat, OpționalColorant Alimentar și Zahăr Colorat, Opțional
3/4 Cană De Fursecuri Oreo Tocate3/4 Cană De Fursecuri Oreo Tocate
Echipamente pe care le vei folosi
Orz Alb PerlatOrz Alb Perlat
4
Se toarnă morcovii și smântâna peste celelalte legume și se întind morcovii.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tortilla Galbenă De Porumb (15 Cm), încălzităTortilla Galbenă De Porumb (15 Cm), încălzită
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
Pâine Cu Nuci și StafidePâine Cu Nuci și Stafide
Colorant Alimentar și Zahăr Colorat, OpționalColorant Alimentar și Zahăr Colorat, Opțional
5
Se presară peste parmezan, se acoperă cu folie și se coace 40 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Linguri Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi3 Linguri Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Galben și Stropi AsortațiZahăr Galben și Stropi Asortați
1 Linguriță De Suc De Lămâie GOYA®1 Linguriță De Suc De Lămâie GOYA®
6
Scoateți folia și coaceți încă 20 de minute până devin aurii și bulbucate.
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Galben și Stropi AsortațiZahăr Galben și Stropi Asortați
1 Linguriță De Suc De Lămâie GOYA®1 Linguriță De Suc De Lămâie GOYA®
DificultateExpert
Gata În1 h, 25 m.
Porții4
Scor De Sănătate19
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista