Gratin De Cartofi
Gratinul de cartofi este un fără gluten și vegetarian rețetă cu 4 porții. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 5g de proteine, 6g de grăsime, și un total de 247 calorii. Pentru 83 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 10% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Mergeți la magazin și ridicați bulion, ceapă, cartofi roșii și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Funcționează bine ca o farfurie ieftină. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 45 minute. Acesta este adus la tine de retetele mele. Cu o lingură scor de 35%, acest fel de mâncare este destul de rău. Încercați Gratin Dauphinois (Gratin De Cartofi), Dauphinois gratinat cu aromă de salvie cu cartofi, Cartofi dulci și P, și Gratin De Cartofi pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 37
Topiți untul într-o cratiță medie.
Se adaugă ceapa și cimbrul, se condimentează cu sare și piper și se gătește până se înmoaie.
Ungeți generos un vas de copt din sticlă de 9 pe 13 inci.
Întindeți jumătate din cartofi în vasul de copt și condimentați bine cu sare și piper.
Întindeți ceapa deasupra și acoperiți cu cartofii rămași. Condimentează bine cu sare și piper.
Turnați stocul fierbinte peste cartofi și apăsați ușor pentru a-i uniformiza.
Coaceți în treimea superioară a cuptorului timp de 1 oră sau până când este fraged și crocant deasupra.