Gratin de cartofi și fenicul

Gratin de cartofi și fenicul
Gratinul de cartofi și fenicul ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 11g de proteine, 26g de grăsime, și un total de 454 calorii. Această rețetă servește 8. Pentru $1.23 pe portie, această rețetă acoperă 22% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Dacă aveți cartofi Yukon gold, pesmet, unt și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Acesta este adus la tine de retetele mele. În general, această rețetă câștigă un scor spoonacular solid de 58%. Încercați Gratin de cartofi și fenicul, Gratin de cartofi-fenicul, și Gratin de fenicul și cartofi pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Într-o tigaie mare adâncă, topiți untul în 1 lingură de ulei de măsline.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Linguri De Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coaja (opțional)3 Linguri De Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coaja (opțional)
2 Căni De Nuci Pecan Tocate, Opțional2 Căni De Nuci Pecan Tocate, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
2
Adăugați feniculul, acoperiți și gătiți la foc moderat până când feniculul este ofilit, aproximativ 6 minute. Descoperiți și gătiți, amestecând ocazional, până când sunt foarte moi și doar caramelizate, aproximativ 12 minute. Condimentează cu sare și piper și lasă să se răcească ușor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pepperoncini, Pentru GarniturăPepperoncini, Pentru Garnitură
2 Kg De Ciuperci Sălbatice Asortate, Sau Orice Fel Doriți, Cu Tulpină și Felii2 Kg De Ciuperci Sălbatice Asortate, Sau Orice Fel Doriți, Cu Tulpină și Felii
3
Într-un castron mic, combinați pesmetul cu restul de 2 linguri ulei. Condimentează ușor cu sare și piper; deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pepperoncini, Pentru GarniturăPepperoncini, Pentru Garnitură
1 Până La 2 Ardei Iute, Fără Semințe și Tocați1 Până La 2 Ardei Iute, Fără Semințe și Tocați
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
4
Preîncălziți cuptorul la 350 și ungeți un vas de copt de 13 pe 9 inci.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Căni De Nuci Pecan Tocate, Opțional2 Căni De Nuci Pecan Tocate, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
Amestec De Zahăr Brun Splenda®Amestec De Zahăr Brun Splenda®
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
5
Răspândiți o treime din cartofi într-un strat uniform în vas. Condimentează ușor cu sare și piper și acoperă cu o treime din fenicul. Repetați stratificarea cu cartofii rămași și fenicul, condimentând straturile și terminând cu feniculul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pepperoncini, Pentru GarniturăPepperoncini, Pentru Garnitură
4 Dovlecei Mici, Tăiați în Bucăți De 1/4 Inch4 Dovlecei Mici, Tăiați în Bucăți De 1/4 Inch
Fulgi De Legume Mixte Sau După GustFulgi De Legume Mixte Sau După Gust
2 Kg De Ciuperci Sălbatice Asortate, Sau Orice Fel Doriți, Cu Tulpină și Felii2 Kg De Ciuperci Sălbatice Asortate, Sau Orice Fel Doriți, Cu Tulpină și Felii
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
6
Într-o ceașcă mare de măsurare, combinați smântâna și stocul și turnați peste legume, rearanjând feniculul dacă este dislocat de lichid. Acoperiți vasul bine cu folie și coaceți aproximativ 1 oră sau până când cartofii sunt doar fragede; așezați o foaie de copt sub vas pentru a prinde orice picături.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui întreg Cumpărat Din Magazin (aproximativ 2 Lire Sterline)1 Pui întreg Cumpărat Din Magazin (aproximativ 2 Lire Sterline)
Fulgi De Legume Mixte Sau După GustFulgi De Legume Mixte Sau După Gust
2 Kg De Ciuperci Sălbatice Asortate, Sau Orice Fel Doriți, Cu Tulpină și Felii2 Kg De Ciuperci Sălbatice Asortate, Sau Orice Fel Doriți, Cu Tulpină și Felii
Napolitane Miniaturale Cu VanilieNapolitane Miniaturale Cu Vanilie
Dovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru ServireDovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboane Cap De AerBomboane Cap De Aer
Creveți SotațiCreveți Sotați
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
Creveți SotațiCreveți Sotați
7
Scoateți folia, presărați blatul cu firimiturile de pâine și coaceți aproximativ 30 de minute mai mult sau până când blatul se rumenesc și cartofii sunt foarte fragede.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Până La 2 Ardei Iute, Fără Semințe și Tocați1 Până La 2 Ardei Iute, Fără Semințe și Tocați
Fulgi De Legume Mixte Sau După GustFulgi De Legume Mixte Sau După Gust
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
Creveți SotațiCreveți Sotați
8
Lăsați gratinul să se odihnească timp de 10 minute înainte de tăiere.
9
Faceți înainte: gratinul poate fi refrigerat peste noapte. Reîncălziți, acoperiți, într-un cuptor de 350 înainte de servire.
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții8
Scor De Sănătate16
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista