Granita De Afine
Această rețetă servește 10. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 0g de proteine, 0g de grăsime, și un total de 278 calorii. Dacă 63 de cenți pe porție se încadrează în bugetul dvs., granita de afine ar putea fi un excelent fără gluten și vegan rețetă pentru a încerca. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Un amestec de suc de portocale, zahăr, crenguțe de mentă și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 11%. Acest scor nu este atât de minunat. Încercați Merișor-Jalapeimbroxi Granita, Cranberry-Ceai De Plante Granita, și Granita De Afine-Șampanie pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Combinați 4 căni de afine și următoarele 4 ingrediente într-o cratiță mare și grea. Se aduce la fierbere, amestecând până se dizolvă zahărul.
Se ia de pe foc, se acoperă și se lasă să se absoarbă 30 de minute. Lucrând în loturi, amestec de piure în procesor. Se strecoară piureul într-un castron mare, presând pentru a extrage cât mai mult lichid posibil.
Se toarnă piureul strecurat în vasul de 15x10x2 inci. Înghețați 45 de minute. Folosind furculița, amestecați pentru a amesteca în orice porție congelată. Congelați până când granita are o consistență uniformă, amestecând la fiecare 45 de minute pentru a încorpora porții congelate, aproximativ 5 ore. Acoperiți și păstrați congelat până la 1 zi.
Folosind dinți de furculiță, răzuiți granita, formând fulgi de gheață. Lingura în cupe.
Se ornează cu afine și crenguțe de mentă.