Grătar Mixt De Vinete
Grătarul mixt de vinete este un fără gluten, primar și întreg 30 rețetă cu 6 porții. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 4G de proteine, 5g de grăsime, și un total de 111 calorii. Pentru $1.54 pe portie, această rețetă acoperă 18% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Este adus la tine de retetele mele. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Funcționează cel mai bine ca garnitură și se face în jur 45 minute. Dacă aveți la îndemână ulei de măsline, oțet balsamic, busuioc și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 84%. Acest scor este minunat. Încercați Grătar Mixt Mediteranean, Grătar Mixt Mexican, și Frigărui De Grătar Mixt pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Combinați primele 8 ingrediente într-o pungă de plastic cu fermoar foarte mare.
Tăiați ceapa în 6 pene, lăsând capătul rădăcinii intact.
Adăugați ceapa și următoarele 5 ingrediente (ceapă prin ardei gras galben) în pungă. Sigilați și marinați în frigider 2 ore, întorcând sacul ocazional.
Scoateți legumele din pungă.
Așezați legumele pe un grătar acoperit cu spray de gătit; grătiți 6 minute pe fiecare parte sau până se înmoaie.