Gnocchi Pesto cremos cu fasole verde și Ricotta
Gnocchi Pesto cremos cu fasole verde și Ricotta ar putea fi doar Marea Mediterană rețeta pe care o căutați. Îți urmărești silueta? Această rețetă vegetariană are 519 calorii, 11g de proteine, și 31g de grăsime pe porție. Pentru $2.17 pe portie, această rețetă acoperă 8% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Mergeți la magazin și ridicați gnocchi, fasole, ricotta și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. 1 persoană a considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. Funcționează bine ca garnitură. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 10 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 34%. Acest scor este destul de rău. Încercați Gnocchi Pesto cremos de Avocado cu usturoi verde, Gnocchi Ricotta cu pesto de rucola și Pancetta, și Gnocchi Ricotta de casă cu Pesto de sparanghel pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Gatiti gnocchi conform instructiunilor pachetului.
Scurgeți-le și readuceți-le în oală. Între timp, aduceți o cratiță mare cu apă la fiert și adăugați 1 lingură de sare.
Adăugați fasolea verde și gătiți până se înmoaie, 3 până la 4 minute; scurgere.
Adăugați pesto-ul și smântâna în gnocchi și gătiți la foc mediu, amestecând, doar până se încălzește, 2 până la 3 minute. Împărțiți între boluri și acoperiți cu fasolea verde, ricotta și 1/4 linguriță de piper. Înlocuire: dacă nu găsiți gnocchi, încercați acest pesto rapid și ușor și sos de smântână pe paste. Mazărea congelată este un înlocuitor fin pentru fasolea verde.