Gnocchi Pesto cremos cu fasole verde și Ricotta

Gnocchi Pesto cremos cu fasole verde și Ricotta
Gnocchi Pesto cremos cu fasole verde și Ricotta ar putea fi doar Marea Mediterană rețeta pe care o căutați. Îți urmărești silueta? Această rețetă vegetariană are 519 calorii, 11g de proteine, și 31g de grăsime pe porție. Pentru $2.17 pe portie, această rețetă acoperă 8% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Mergeți la magazin și ridicați gnocchi, fasole, ricotta și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. 1 persoană a considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. Funcționează bine ca garnitură. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 10 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 34%. Acest scor este destul de rău. Încercați Gnocchi Pesto cremos de Avocado cu usturoi verde, Gnocchi Ricotta cu pesto de rucola și Pancetta, și Gnocchi Ricotta de casă cu Pesto de sparanghel pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Gatiti gnocchi conform instructiunilor pachetului.
Ingrediente de care veți avea nevoie
GnocchiGnocchi
2
Scurgeți-le și readuceți-le în oală. Între timp, aduceți o cratiță mare cu apă la fiert și adăugați 1 lingură de sare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ApăApă
SareSare
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru GarnituraCrengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
3
Adăugați fasolea verde și gătiți până se înmoaie, 3 până la 4 minute; scurgere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fasole VerdeFasole Verde
4
Adăugați pesto-ul și smântâna în gnocchi și gătiți la foc mediu, amestecând, doar până se încălzește, 2 până la 3 minute. Împărțiți între boluri și acoperiți cu fasolea verde, ricotta și 1/4 linguriță de piper. Înlocuire: dacă nu găsiți gnocchi, încercați acest pesto rapid și ușor și sos de smântână pe paste. Mazărea congelată este un înlocuitor fin pentru fasolea verde.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos De SmântânăSos De Smântână
Fasole VerdeFasole Verde
GnocchiGnocchi
Brânză RicottaBrânză Ricotta
PiperPiper
CremăCremă
PastePaste
Mazăre Proaspătă Decojită Sau Mazăre Organică Congelată DecongelatăMazăre Proaspătă Decojită Sau Mazăre Organică Congelată Decongelată
MazăreMazăre
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol

Vin recomandat: Chianti, Trebbiano, Verdicchio

Chianti, Trebbiano și Verdicchio sunt alegeri excelente pentru Gnocchi. Italienii știu mâncare și știu vin. Trebbiano și Verdicchio sunt vinuri albe italiene care se potrivesc bine cu pește și carne albă, în timp ce Chianti este un roșu Italian excelent pentru mâncăruri mai grele și mai îndrăznețe. Un vin pe care l-ai putea încerca este Caposaldo Chianti. Are 5 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 13 dolari.
Caposaldo Chianti
Caposaldo Chianti
Caposaldo Chianti este roșu rubiniu, cu un parfum fructat, textură netedă, structură excelentă și un finisaj lung și elegant.Cel mai bun cu pizza și paste cu sosuri pe bază de roșii sau carne.
DificultateUșor
Gata În10 m.
Porții4
Scor De Sănătate4
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista