Gnocchi de dovleac cu CR Aproxume fra sos de Sage–Sage
Dovleac Gnocchi cu CR sos fra fra–Sage-Sage ar putea fi doar felul principal pe care il cautati. Pentru $2.02 pe portie, această rețetă acoperă 19% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă face 4 porții cu 477 calorii, 16g de proteine, și 22g de grăsime fiecare. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Dacă aveți la îndemână piper, parmezan, zahăr brun și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a consuma gălbenușurile de ou, puteți urma acest fel principal cu Caisul Se Sfărâmă ca desert. Această rețetă este tipică bucătăriei mediteraneene. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 1 oră și 10 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 42%. Acest scor este destul de bun. Încercați Spaghete cu cremă de dovleac Fraiche cu ceapă prăjită și frunze de salvie, Creme Fraiche Ciuperci Gnocchi, și Gnocchi de grâu integral cu sos de salvie de dovleac pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Tapetați o foaie de copt cu hârtie pergament și pudrați-o ușor cu făină; pune deoparte. Aduceți o oală mare cu apă sărată generos la fierbere la foc mare. (Nu încălziți apa dacă intenționați să înghețați gnocchi.)
Ingrediente de care veți avea nevoie
Gnocchi
Făină Pentru Toate Scopurile
Apă
Echipamente pe care le vei folosi
Hârtie De Copt
Foaie De Copt
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
2
Așezați ricotta într-o strecurătoare cu ochiuri fine peste un castron mare. Folosiți o spatulă sau o lingură de cauciuc pentru a sparge și împinge ricotta prin strecurătoare (acest lucru va necesita puțin efort), asigurându-vă că răzuiți partea inferioară a strecurătorului.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Brânză Ricotta
Echipamente pe care le vei folosi
Sita
4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt
Bol
3
Adăugați dovleacul, gălbenușurile de ou, sarea măsurată, zahărul brun și nucșoara, condimentați cu câțiva vârfuri de piper alb și amestecați pentru a combina.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Piper Alb
Zahăr Brun
Gălbenuș De Ou
Dovleac
Nucșoară
Sare
4
Adăugați făina măsurată și amestecați până când aluatul se unește. (Va fi foarte moale și ușor lipicios, dar nu-l suprasolicitați sau aluatul va deveni dur și greu.) Făinați Generos o suprafață de lucru și scoateți aluatul. Bateți-l într-un dreptunghi dur și tăiați-l în 4 bucăți egale. Rulați ușor 1 bucată într-o frânghie uniformă de aproximativ 3/4 inch în diametru, înfăinând suprafața după cum este necesar. (Nu uitați să fiți blând sau gnocchi se va dovedi dur.)
Ingrediente de care veți avea nevoie
Gnocchi
Aluat
Făină Pentru Toate Scopurile
Rola
5
Tăiați frânghia în bucăți de 3/4 inch. (Ca pas opțional, puteți forma creste pe fiecare gnocchi: făinați ușor arătătorul, degetul mare și dinții unei furculițe de salată. Folosind degetul mare, apăsați ușor partea tăiată a gnocchi-ului în partea din spate a dinților furcii, apoi un fel de rulare/scuturare cu arătătorul; degetul mare va lăsa o impresie concavă în gnocchi, care este la îndemână pentru a ține sosul. Vedeți acest videoclip CHOW pentru a vedea despre ce vorbim.)
Ingrediente de care veți avea nevoie
Gnocchi
Făină Pentru Toate Scopurile
Sos
Rola
6
Așezați gnocchi pe foaia de copt pregătită. Repetați rularea și tăierea celor 3 bucăți de aluat rămase.Tapetați o a doua foaie de copt cu hârtie pergament și puneți-o deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Gnocchi
Aluat
Echipamente pe care le vei folosi
Hârtie De Copt
Foaie De Copt
7
Adăugați o treime din gnocchi în apa clocotită și gătiți până când plutesc, aproximativ 2 până la 3 minute, apoi lăsați-i să gătească aproximativ 30 de secunde până la 1 minut mai mult, astfel încât să fie doar gătite (testați tăind 1 în jumătate).
Ingrediente de care veți avea nevoie
Gnocchi
Apă
8
Îndepărtați cu o lingură cu fante, ștergând excesul de apă din fundul lingurii cu prosoape de hârtie sau un prosop de bucătărie curat și transferați pe a doua foaie de copt pregătită. Repetați gătitul gnocchilor rămași în încă 2 loturi. Rezervați 1/2 cană din apa de gătit și puneți-o deoparte. Puneți deoparte un castron mare.Topiți 2 linguri de unt într-o tigaie mare la foc mediu-mare până la spumare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Gnocchi
Unt
Apă
Echipamente pe care le vei folosi
Prosoape De Bucătărie
Lingura Cu Fante
Foaie De Copt
Prosoape De Hârtie
Tigaie
Bol
9
Adăugați 1 linguriță de salvie și jumătate din gnocchi și gătiți, agitând tigaia des, până când gnocchi se rumenesc, aproximativ 3 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Gnocchi
1/2 Crenguță Rozmarin
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
10
Transferați cu lingura cu fante în vasul mare rezervat. Repetați cu restul de unt, salvie și gnocchi.Reduceți căldura la mediu scăzut, adăugați apa de gătit gnocchi rezervată și CR aproxormme FRA și bateți pentru a combina. Gatiti, amestecand ocazional, pana se reduce usor, aproximativ 3 minute. Se condimentează cu sare și piper negru, se adaugă gnocchiul rumenit și parmezanul și se aruncă pentru a acoperi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și Piper
Creme Fraiche
Parmezan
Gnocchi
Unt
Apă
1/2 Crenguță Rozmarin
Echipamente pe care le vei folosi
Lingura Cu Fante
Bateti
Bol
11
Transferați gnocchi într-un vas de servit sau împărțiți între farfurii individuale și acoperiți cu alunele.