Glazură De Zmeură

Glazură De Zmeură
Nevoie de o garnitură fără gluten și vegetariană? Glazura de zmeură ar putea fi o rețetă remarcabilă de încercat. O porție conține 459 calorii, 1g de proteine, și 9g de grăsime. Această rețetă servește 4. Pentru $1.92 pe portie, această rețetă acoperă 4% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Nu mulți oameni au făcut această rețetă și 1 ar spune că a ajuns la fața locului. Un amestec de unt, conserve de zmeură, ceapă și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Este adus la tine de retetele mele. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Cu o lingură scor de 12%, acest fel de mâncare este destul de rău. Rețete similare sunt Glazură De Șuncă De Zmeură, Glazură de zmeură Chipotle pentru șuncă, și Clatite de zmeura cu glazura de ciocolata.

Instrucțiuni

1
Topiți untul într-o cratiță la foc mediu-mare; se adaugă ceapa și se sotează până se înmoaie. Se amestecă conserve, frecare jamaicană și ulei de măsline; gatiti, amestecand des, 5 minute sau pana cand conservele se topesc. Se amestecă vinul și oțetul. Aduceți la fierbere; reduceți căldura și fierbeți 15 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
ConservăConservă
Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau ProsciuttoFelii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto
Smântână Caldă Jumătate-jumătateSmântână Caldă Jumătate-jumătate
Dovlecei Ușor SotațiDovlecei Ușor Sotați
(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)
2 3/4 Uncii (75 Grame) Sultane Aurii2 3/4 Uncii (75 Grame) Sultane Aurii
Echipamente pe care le vei folosi
20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă
2
Adăugați suc de lămâie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Creveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără VeneCreveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără Vene
DificultateMediu
Gata În45 m.
Porții4
Scor De Sănătate1
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista