Glazură De Unt De Arahide

Glazură De Unt De Arahide
Glazura cu unt de arahide este o fără gluten și vegetarian rețetă cu 15 porții. O porție conține 174 calorii, 2G de proteine, și 5g de grăsime. Pentru 16 cenți pe porție, această rețetă acoperă 2% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Un amestec de unt de arahide cremos, extract de vanillan, zahăr pudră și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Funcționează bine ca un condiment. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Este adus la tine de retetele mele. Cu o lingură scor de 15%, acest fel de mâncare este destul de rău. Încercați Betty Crocker Reese ' s torturi de gustare cu unt de arahide și bucăți de ciocolată cu glazură de unt de arahide, Cookie-uri de zahăr cu unt de arahide moale în stil Lofthouse cu glazură de unt de arahide, și Tort cu microunde cu unt de arahide cu o singură porție cu glazură de unt de arahide pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Cremă unt de arahide; adăugați treptat jumătate de zahăr, bătând bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
350 G Ciocolată Amăruie Sau Semidulce, Tocată Grosier350 G Ciocolată Amăruie Sau Semidulce, Tocată Grosier
Napolitane Miniaturale Cu VanilieNapolitane Miniaturale Cu Vanilie
Suc De Lămâie, OpționalSuc De Lămâie, Opțional
2
Adăugați zahărul rămas alternând cu laptele, bătând până când este suficient de neted pentru a se răspândi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
Suc De Lămâie, OpționalSuc De Lămâie, Opțional
Banane, Tăiate în Felii De 1,2 Cm GrosimeBanane, Tăiate în Felii De 1,2 Cm Grosime
3
Adăugați vanilie; bate bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Stropi Asortați și Mini Biscuiți în Formă De Ursuleț De Miere, OpționalStropi Asortați și Mini Biscuiți în Formă De Ursuleț De Miere, Opțional
DificultateMediu
Gata În45 m.
Porții15
Scor De Sănătate1
Tipuri De Feluri De MâncareGlazură
Revista