Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați Gina ' s Oxtail Stew. Această rețetă servește 6. O porție conține 1465 calorii, 131g de proteine, și 66g de grăsime. Pentru $ 7.74 pe portie, această rețetă acoperă 30% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 35 de persoane au făcut această rețetă și ar face din nou. Acesta va fi un hit la dvs Toamna eveniment. Mergeți la magazin și ridicați țelină, pastă de roșii, oțet de vin și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. Pentru a utiliza până frunze de dafin ai putea urma acest curs principal cu Adorabil Sos De Mere Prajiturele ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 67%. Acest scor este destul de bun. Rețete similare includ Tocană De Coadă De Bou, Tocană De Coadă De Bou, și Coadă de bou înăbușită și tocană cu coaste scurte.
Instrucțiuni
1
Spălați și uscați cozile de boi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Oxtail
2
Adăugați carnea într-un castron mare și condimentați cu sare și piper, după gust. Aruncați carnea în făină până când este ușor acoperită.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pepperoncini, Pentru Garnitură
Bomboane De Porumb, Covrigei Suplimentari și Fursecuri Ovale Tip Sandwich Cu Ciocolată, Umplute Cu Cremă (întregi și Zdrobite)
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
3
Adăugați uleiul de măsline într-un cuptor olandez mare la foc mediu. Se rumenesc cozile de boi pe toate părțile, în loturi, până se rumenesc bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
Oxtail
Echipamente pe care le vei folosi
2 Lime, Coaja Rasă De La Una, Sucul De La Ambele
4
Transferați carnea pe o farfurie și turnați câteva picături, dacă este necesar.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
5
Adăugați ceapa, morcovii, țelina, cimbrul și usturoiul în oală și sotati până când ceapa este fragedă și începe să se rumenească, aproximativ 5 minute. Condimentează cu sare și piper, după gust. Se amestecă pasta de roșii și pâinea prăjită. Degajează oala cu sticla de vin roșu și amestecă toate bucățile rumenite de pe fundul tigaiei. Se amestecă bulionul de vită, roșiile cu sucurile lor și frunzele de dafin.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pepperoncini, Pentru Garnitură
Pâine Pita, încălzită Conform Instrucțiunilor De Pe Ambalaj, Pentru Servire
Grăsime De Porc înapoi
Bucăți De Legume De Mărimea Unei Mușcături
Semințe De Leuștean Pudră
2 Cepe Galbene, Curățate și Tocate
Grăsime De Porc înapoi
Roșii Medii Proaspete (aproximativ, Curățate și Tăiate în șasimi
1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
1/2 Varză Creață Feliată Mărunt
Pentru întindere Pe Pâine Prăjită Dacă Se Dorește
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, Decojiți
Grăsime De Porc înapoi
6
Adăugați carnea de vită rumenită înapoi în oală împreună cu orice sucuri acumulate care s-ar fi putut colecta pe farfurie. Aduceți tocanul la fierbere, apoi reduceți focul la foc mic. Acoperiți și gătiți până când carnea de vită este fragedă și cade de pe os, aproximativ 3 1/2 ore.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Jalapeno, Tăiat în Fâșii Subțiri
12 Păstârnac Mici, Spălați și Curățați Bine De Coajă
Echipamente pe care le vei folosi
Grăsime De Porc înapoi
7
Amestecați ciupercile și gătiți neacoperite, încă 30 de minute. Gust pentru condimente.
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 Felii De Salam De Genova, Tocate
4 Dovlecei Mici, Tăiați în Bucăți De 1/4 Inch
8
Adăugați sare și piper, dacă este necesar, și amestecați oțetul de vin roșu pentru a lumina aroma.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Lingură Plus 1 Linguriță Sare Kosher, Suplimentar Pentru Condimentarea Cărnii
Pepperoncini, Pentru Garnitură
9
Scoateți carnea din oală și trageți carnea de pe oase, apoi adăugați-o înapoi în oală. Aruncați oasele.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Grăsime De Porc înapoi
10
Transferați tocană într-un vas de servire și serviți fierbinte peste tăiței cu unt.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sugestie De Servire: Serviți Peste Paste Fierte
12 Păstârnac Mici, Spălați și Curățați Bine De Coajă
11
Gatiti taiteii intr-o oala mare cu apa sarata clocotita la foc mediu, conform instructiunilor pachetului.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sugestie De Servire: Serviți Peste Paste Fierte
Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4
Echipamente pe care le vei folosi
Grăsime De Porc înapoi
12
Se scurge într-un colizor și se lasă deoparte.
Echipamente pe care le vei folosi
4 Cartofi Yukon Gold, Spălați și Tăiați Cubulețe De 3/4 Inci
13
Topiți 2 linguri de unt într-o tigaie mare la foc mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 Căni De Bezele Miniaturale, împărțite
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, Decojiți
14
Se adaugă șalotul și usturoiul și se sotează până se înmoaie. Condimentează cu sare și piper, după gust.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pepperoncini, Pentru Garnitură
Frișcă Suplimentară Groasă
1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil
15
Adăugați restul de 2 linguri de unt și topiți. Se amestecă arpagicul, parmezanul și lămâia.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Linguri Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi
8 Căni De Bezele Miniaturale, împărțite
(de Preferință Bumble Bee Prime File Solid Albacore)
Felii De Portocale, Tăiate în Jumătate, Pentru Ornat
16
Adăugați tăiței în tigaie și aruncați pentru a combina.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sugestie De Servire: Serviți Peste Paste Fierte
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, Decojiți
17
Transferați într-un castron de servire și serviți.
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat