Ghimbir-Curry carne de porc și orez
Ginger-Curry Carne de porc și orez este un fără gluten și fără lactate felul principal. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 29G de proteine, 16g de grăsime, și un total de 466 calorii. Această rețetă servește 2. Pentru $3.12 pe portie, această rețetă acoperă 22% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Dacă aveți la îndemână pastă de curry, miere, caise și alte câteva ingrediente, o puteți face. Pentru a consuma coaja de var, puteți urma acest fel principal cu Cupcakes Cheie De Var ca desert. Cu o lingură scor de 54%, acest fel de mâncare este solid. Încercați Ghimbir Curry carne de porc și orez, Orez Șofran-Ghimbir Cu Supă De Curry Roșu Thailandez, și Orez și linte cu frunze de Curry și ghimbir (Ven Pongal) pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Presărați carnea de porc cu piper și sare.
Încălziți 2 lingurițe de ulei într-o tigaie antiaderentă medie la foc mediu-mare.
Adăugați carne de porc; gatiti 2 1/2 minute pe fiecare parte sau pana se rumeneste.
Scoateți carnea de porc din tigaie.
Combinați coaja, sucul și ghimbirul într-un vas puțin adânc; adăugați carne de porc, întorcându-vă la strat.
Se încălzește restul de 1 linguriță de ulei în tigaie la foc mediu.
Adăugați ceapa și pasta de curry; gatiti 2 minute sau pana cand ceapa este frageda, amestecand frecvent.
Adăugați amestec de porc, bulion, caise, miere și usturoi; aduceți la fierbere. Acoperiți, reduceți căldura și fierbeți 10 minute sau până când carnea de porc este gata.
Scoateți carnea de porc din tigaie. Creșteți căldura la mediu-mare.
Adăugați orez; gatiti 2 minute sau pana se incalzeste bine, amestecand frecvent.
Serviți amestecul de orez cu carne de porc și acoperiți fiecare porție cu 1 lingură de ceapă verde.