Gatiti cartea: Tarta de melasă

Gatiti cartea: Tarta de melasă
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de desert, așa că încercați Cook the Book: Treacle Tart. Această rețetă servește 8 și costă 1,2 USD pe porție. O porție conține 800 de calorii, 11g de proteine, și 36g de grăsime. 53 de persoane au făcut această rețetă și ar face-o din nou. Un amestec de pesmet, gălbenușuri de ou, făină și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 2 ore și 45 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 44%. Acest scor este solid. Rețete similare includ Gatiti cartea: Banana Tart Tatin, Gatiti Cartea: o tarta de sparanghel si tarhon, și Gatiti cartea: Tarta de piersici crocanta si cremoasa.

Instrucțiuni

1
Pentru crustă, Așezați făina, zahărul cofetarilor și sarea în vasul unui robot de bucătărie și pulsați pentru a combina. Împrăștiați bucățile de unt peste amestec. Pulsați până când amestecul seamănă cu o masă galbenă grosieră, fără a mai rămâne bucăți de pulbere albă, aproximativ 20 de impulsuri.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Rulou Cu Fructe GalbenRulou Cu Fructe Galben
Batoane De Ciocolată Cu Lapte Fără Nuci (fiecare)Batoane De Ciocolată Cu Lapte Fără Nuci (fiecare)
3/4 Cană Plus 3 Linguri De Grăsime Vegetală3/4 Cană Plus 3 Linguri De Grăsime Vegetală
Bomboane SalvatoareBomboane Salvatoare
Plus 2 Linguri De Apă Cu GheațăPlus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
Echipamente pe care le vei folosi
Plus 2 Linguri De Apă Cu GheațăPlus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
Vinegretă De VerjuicVinegretă De Verjuic
2
Transferați amestecul într-un vas mare de amestecare. Bateți gălbenușurile cu smântână și vanilie și turnați-le în amestecul de făină-unt. Aruncați cu o spatulă până când aluatul se aglomerează. Dacă aluatul este prea uscat, adăugați încă 1 lingură de smântână grea (mai bine prea umedă decât prea uscată). Împărțiți aluatul în jumătate, formați în discuri, înfășurați în folie de plastic și răciți cel puțin 2 ore sau până la 3 zile.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Bucată (25-30 Cm) De Căpșuni, Fruct La Metru1 Bucată (25-30 Cm) De Căpșuni, Fruct La Metru
Ciocolată Rasă, OpționalCiocolată Rasă, Opțional
Căpșuni La PiciorCăpșuni La Picior
Batoane De Ciocolată Cu Lapte Fără Nuci (fiecare)Batoane De Ciocolată Cu Lapte Fără Nuci (fiecare)
48 Până La 56 De Bomboane Life Savers48 Până La 56 De Bomboane Life Savers
Bomboane SalvatoareBomboane Salvatoare
Roșii Verzi, Spălate, Fără Coji De HârtieRoșii Verzi, Spălate, Fără Coji De Hârtie
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Galbenă, Tăiată în OptimiCeapă Galbenă, Tăiată în Optimi
Bomboane Acoperite Cu Ciocolată, Cum Ar Fi M&M'sBomboane Acoperite Cu Ciocolată, Cum Ar Fi M&M's
4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt
3
Chiar înainte de a fi gata să întindeți aluatul, pregătiți umplutura. Încălziți siropul auriu într-o cratiță până când curge sau puneți-l la microunde timp de 1 minut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sirop De AurSirop De Aur
48 Până La 56 De Bomboane Life Savers48 Până La 56 De Bomboane Life Savers
10 Chifle Albe Pentru Cină10 Chifle Albe Pentru Cină
Echipamente pe care le vei folosi
Oregano Uscat, 1/3 PalmăOregano Uscat, 1/3 Palmă
8 Batoane De Ciocolată Cu Lapte Fără Nuci (45 G Fiecare)8 Batoane De Ciocolată Cu Lapte Fără Nuci (45 G Fiecare)
4
Combinați siropul auriu, pesmetul, coaja de lămâie și sucul de lămâie într-un bol de amestecare și amestecați bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sirop De AurSirop De Aur
Parmigiano-Reggiano Proaspăt Ras, Plus Mai Mult După GustParmigiano-Reggiano Proaspăt Ras, Plus Mai Mult După Gust
Creveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără VeneCreveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără Vene
Nonpareils ArgintiiNonpareils Argintii
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboane Acoperite Cu Ciocolată, Cum Ar Fi M&M'sBomboane Acoperite Cu Ciocolată, Cum Ar Fi M&M's
5
Preîncălziți cuptorul la 400 F.
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Vanilat, Plus Extra Pentru ServireZahăr Vanilat, Plus Extra Pentru Servire
6
Scoateți aluatul din frigider. Pe o suprafață făinoasă, întindeți discul mai mare într-un cerc de 11 inci. Îndoiți-l în sferturi, periați excesul de făină cu o perie de patiserie după fiecare pliere, apoi desfășurați-l într-o tigaie de tartă de 9 inci, ușurând ușor părțile laterale în tigaie și apăsând aluatul în jos în marginile canelate. Tăiați aluatul chiar și cu janta.
Ingrediente de care veți avea nevoie
48 Până La 56 De Bomboane Life Savers48 Până La 56 De Bomboane Life Savers
Bomboane SalvatoareBomboane Salvatoare
10 Chifle Albe Pentru Cină10 Chifle Albe Pentru Cină
Echipamente pe care le vei folosi
Perie De PatiseriePerie De Patiserie
Cireșe Dulci întunecate Proaspete, Fără Sâmburi și Tăiate La JumătateCireșe Dulci întunecate Proaspete, Fără Sâmburi și Tăiate La Jumătate
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
7
Rulați al doilea disc cu grosimea de 1/8 inch.
Ingrediente de care veți avea nevoie
10 Chifle Albe Pentru Cină10 Chifle Albe Pentru Cină
8
Tăiați aluatul în fâșii lungi pentru toppingul cu zăbrele.
Ingrediente de care veți avea nevoie
48 Până La 56 De Bomboane Life Savers48 Până La 56 De Bomboane Life Savers
9
Răsturnați umplutura în crusta pregătită și neteziți partea superioară cu o spatulă de cauciuc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3/4 Cană Plus 3 Linguri De Grăsime Vegetală3/4 Cană Plus 3 Linguri De Grăsime Vegetală
Echipamente pe care le vei folosi
4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt
10
Așezați jumătate din fâșiile de aluat peste umplutură într-o direcție și cealaltă jumătate în direcția opusă pentru a forma o rețea. Tăiați consola. Periați ușor oul bătut peste zăbrele.
Ingrediente de care veți avea nevoie
48 Până La 56 De Bomboane Life Savers48 Până La 56 De Bomboane Life Savers
(25-30 Cm) Căpșuni Fructe La Metru(25-30 Cm) Căpșuni Fructe La Metru
11
Coaceți timp de 10 minute, apoi reduceți temperatura la 375 F și coaceți încă 25 de minute până când crusta se rumeneste și umplutura se umflă în centru.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3/4 Cană Plus 3 Linguri De Grăsime Vegetală3/4 Cană Plus 3 Linguri De Grăsime Vegetală
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Vanilat, Plus Extra Pentru ServireZahăr Vanilat, Plus Extra Pentru Servire
12
Se servește cald cu cremă sau frișcă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Coajă De Portocală Rasă Suplimentară, OpționalCoajă De Portocală Rasă Suplimentară, Opțional
3 3/4 Linguri De Făină Universală3 3/4 Linguri De Făină Universală
DificultateExpert
Gata În2 hrs, 45 m.
Porții8
Scor De Sănătate5
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista