Gatiti cartea: prajituri groase si masticabile cu ciocolata
Gatiti cartea: cookie-urile groase si masticabile de ciocolata ar putea fi doar desertul pe care il cautati. O porție conține 203 calorii, 2G de proteine, și 10g de grăsime. Această rețetă servește 24 și costă 22 de cenți pe porție. Câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 18 ar spune că a lovit locul. Un amestec de unt, ou, zahăr brun și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 17%. Acest scor este destul de rău. Încercați Cel Mai Bun Vreodată Gros & Chewy Ciocolata Chip Cookie-Uri, Fursecuri groase și masticabile cu ciocolată, și Fursecuri groase și masticabile cu ciocolată pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Reglați un suport pentru cuptor în poziția inferioară-mijloc și încălziți cuptorul la 325 F. Liniați 2 foi mari de copt cu hârtie pergament.
Bateți făina, bicarbonatul de sodiu și sarea împreună într-un castron mediu.
Într-un castron mare, bateți untul și zaharurile împreună cu un mixer electric la viteză medie până se omogenizează, 1 până la 2 minute. Bateți oul, gălbenușul de ou și vanilia până se combină, aproximativ 30 de secunde, răzuind vasul și bătătoarele după cum este necesar.
Reduceți viteza mixerului la minim și adăugați încet amestecul de făină până se combină, aproximativ 30 de secunde.
Se amestecă chipsurile până se încorporează.
Lucrând cu 2 linguri de aluat la un moment dat, rulați aluatul în bile și așezați-le pe foile de copt pregătite, distanțate la aproximativ 2 inci.
Coaceți fursecurile, câte o foaie, până când marginile sunt setate și încep să se rumenească, dar centrele sunt încă moi și pufoase, 15 până la 20 de minute, rotind foaia de copt la jumătatea coacerii.
Lăsați fursecurile să se răcească pe foaia de copt timp de 10 minute, apoi serviți cald sau transferați într-o grătar pentru a se răci complet.