Gatiti cartea: Gondi, Galuste de pui si naut intr-un bulion

Gatiti cartea: Gondi, găluște de pui și năut într-un bulion este un fără gluten și fără lactate felul principal. Această rețetă face 6 porții cu 368 calorii, 25g de proteine, și 24g de grăsime fiecare. Pentru $1.27 pe portie, această rețetă acoperă 18% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă este plăcută de 28 de gurmanzi și bucătari. Dacă aveți la îndemână ceapă, dovlecei, sare și alte câteva ingrediente, o puteți face. Pentru a consuma uleiul, puteți urma acest fel principal cu Pâine Vegană Cu Banane Mango ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 2 ore și 30 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 64%. Acest scor este solid. Încercați Supa de pui a lui Einat Admony cu Gondi (găluște iraniene de pui și naut), Gatiti cartea: găluște Potsticker, și Gatiti cartea: Ravioli de cartofi dulci in bulion de branza pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Așezați pulpele de pui, dovleceii și nautul într-o oală mare. Se condimentează cu turmeric și sare, se adaugă 1 1/2 litri (1 1/2 litri) de apă și se aduce la fierbere. Îndepărtați spuma și gătiți la foc mic timp de aproximativ o oră.
Se amestecă toate ingredientele pentru găluște cu 1/3 cană de apă. Udați-vă mâinile și formați găluște de mărimea unui cais (găluștele se vor umfla considerabil în timpul gătitului).
Adăugați găluștele în supa clocotită și aduceți din nou la fierbere. Coborâți focul și gătiți aproximativ o oră și jumătate cu oala pe jumătate acoperită.