Gatiti cartea: coaste scurte fierte cu vin rosu

Gatiti cartea: coaste scurte fierte cu vin rosu
Gatiti cartea: coaste scurte fierte cu vin rosu ar putea fi doar felul principal pe care il cautati. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 62g de proteine, 143g de grăsime, și un total de 1992 calorii. Această rețetă servește 4. Pentru $11.77 pe portie, această rețetă acoperă 41% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă este plăcută de 35 de gurmanzi și bucătari. Mergeți la magazin și ridicați portul, țelina, stocul de pui și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a consuma rozmarinul proaspăt, puteți urma acest fel principal cu Iaurt de vanilie cu compot de struguri și afine cu miere și rozmarin proaspăt: un mic dejun ușor sau un desert ca desert. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și fără lactate dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 87%. Acest scor este super. Încercați Gatiti cartea: coaste scurte fierte cu mustar Dijon, Gatiti cartea: coaste scurte de vita la gratar, și Gatiti cartea: coaste scurte de muștar Karashi pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Așezați coastele scurte într-un singur strat într-o tigaie superficială și condimentați generos pe ambele părți cu sare. Acoperiți și dați la frigider timp de 2 ore.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Stafide Aurii, Măcinate GrosierStafide Aurii, Măcinate Grosier
1/2 Cană De Vin Dulce Marsala1/2 Cană De Vin Dulce Marsala
Echipamente pe care le vei folosi
1-1/2 Litri De înghețată Cu Fursecuri și Cremă, înmuiată1-1/2 Litri De înghețată Cu Fursecuri și Cremă, înmuiată
2
Preîncălziți cuptorul la 375 de grade F.
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Galben și Stropi AsortațiZahăr Galben și Stropi Asortați
3
Clătiți sarea de pe coaste și uscați-le cu prosoape de hârtie. Condimentați coastele cu piper și o stropire ușoară de sare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Napi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 InchNapi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch
(mequite, Hickory Sau Arin)(mequite, Hickory Sau Arin)
1/2 Cană De Vin Dulce Marsala1/2 Cană De Vin Dulce Marsala
Echipamente pe care le vei folosi
Supă De Pui Pudră Goya®Supă De Pui Pudră Goya®
4
Încălziți o caserolă sau o tigaie la foc mare. Când tigaia este fierbinte, puneți uleiul în tigaie. Când uleiul este fierbinte, căutați coastele scurte pe ambele părți până se rumenesc. Ridicați coastele scurte din tigaie și lăsați-le deoparte. Dacă uleiul este întunecat, aruncați-l și înlocuiți-l cu ulei proaspăt.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Stafide Aurii, Măcinate GrosierStafide Aurii, Măcinate Grosier
Subţire-Subţire-
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
5
Reduceți focul la mediu și adăugați morcovii, țelina și ceapa în tigaie. Gatiti, amestecand, aproximativ 8 minute, sau pana cand legumele se rumenesc si se caramelizeaza.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tortilla Galbenă De Porumb (15 Cm), încălzităTortilla Galbenă De Porumb (15 Cm), încălzită
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
Roșii Medii Proaspete (aproximativ, Curățate și Tăiate în șasimiRoșii Medii Proaspete (aproximativ, Curățate și Tăiate în șasimi
1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
6
Se amestecă pasta de roșii. Reduceți focul la mediu și gătiți timp de 2 până la 3 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pâine Pita, încălzită Conform Instrucțiunilor De Pe Ambalaj, Pentru ServirePâine Pita, încălzită Conform Instrucțiunilor De Pe Ambalaj, Pentru Servire
7
Adăugați vinul și portul. ridicați focul la mediu-mare și gătiți timp de aproximativ 5 minute sau până când lichidul se reduce la jumătate.
Ingrediente de care veți avea nevoie
PortPort
(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)
8
Întoarceți coastele scurte în tigaie și adăugați cimbru, rozmarin și frunze de dafin.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Stafide Aurii, Măcinate GrosierStafide Aurii, Măcinate Grosier
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
Carne De Oaie Dezosată, Tăiată în Cuburi De 7-10 Cm - Sau înlocuiți Cu Spată De Miel DezosatăCarne De Oaie Dezosată, Tăiată în Cuburi De 7-10 Cm - Sau înlocuiți Cu Spată De Miel Dezosată
1/2 Varză Creață Feliată Mărunt1/2 Varză Creață Feliată Mărunt
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
9
Se toarnă stocul în tigaie. Se aduce la fierbere la foc mediu-mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Dovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru ServireDovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
10
Așezați o foaie de hârtie pergament (sau folie de aluminiu) direct pe alimente și transferați tigaia în cuptor. Gatiti aproximativ 2 ore, pana cand carnea este frageda cu furculita.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Apă Pentru A PermiteApă Pentru A Permite
Echipamente pe care le vei folosi
Modele în Arhiva „meșteșuguri” De Pe Site-ul Web Al Femeilor De La țarăModele în Arhiva „meșteșuguri” De Pe Site-ul Web Al Femeilor De La țară
1 Linguriță De Suc De Lămâie GOYA®1 Linguriță De Suc De Lămâie GOYA®
Zahăr Galben și Stropi AsortațiZahăr Galben și Stropi Asortați
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
11
Scoateți tigaia din cuptor și aruncați hârtia sau folia pergament.
Echipamente pe care le vei folosi
Modele în Arhiva „meșteșuguri” De Pe Site-ul Web Al Femeilor De La țarăModele în Arhiva „meșteșuguri” De Pe Site-ul Web Al Femeilor De La țară
1 Linguriță De Suc De Lămâie GOYA®1 Linguriță De Suc De Lămâie GOYA®
Zahăr Galben și Stropi AsortațiZahăr Galben și Stropi Asortați
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
12
Adăugați oțetul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau ProsciuttoFelii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto
13
Lăsați coastele scurte să ajungă la temperatura camerei în lichidul de fierbere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Stafide Aurii, Măcinate GrosierStafide Aurii, Măcinate Grosier
14
Ridicați coastele scurte din lichid și puneți-le deoparte pe o farfurie sau castron mare, acoperite, pentru a se încălzi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Stafide Aurii, Măcinate GrosierStafide Aurii, Măcinate Grosier
Echipamente pe care le vei folosi
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
15
Strecurați lichidul de fiert printr-o sită cu ochiuri fine sau chinois într-o cratiță. Se aduce la foc mic la foc mediu-mare, se reduce focul la minim și se gătește aproximativ 15 minute sau până se reduce cu un sfert. Folosind un skimmer sau o lingură mare, îndepărtați orice grăsime care se ridică la suprafață. Condimentează după gust cu sare și piper și toarnă sosul peste coaste.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate
Sticlă De Sos Dulce-acrișor, împărțitSticlă De Sos Dulce-acrișor, împărțit
(mequite, Hickory Sau Arin)(mequite, Hickory Sau Arin)
Echipamente pe care le vei folosi
Orz Alb PerlatOrz Alb Perlat
SkimmerSkimmer
Cu Os, Pe Piele, Pulpe și Pulpe De PuiCu Os, Pe Piele, Pulpe și Pulpe De Pui
16
Se servește imediat sau se lasă să se răcească la temperatura camerei și apoi se acoperă și se dă la frigider până la 5 zile. (Dacă serviți imediat și coastele și sosul nu sunt suficient de fierbinți, reîncălziți ușor la foc mediu-mic timp de aproximativ 10 minute.) Acoperiți fiecare coastă scurtă cu 1/4 până la 1/2 cană de sos și garnisiți cu pătrunjelul tocat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/4 Cană De Grăsime De Porc1/4 Cană De Grăsime De Porc
Sticlă De Sos Dulce-acrișor, împărțitSticlă De Sos Dulce-acrișor, împărțit
(mequite, Hickory Sau Arin)(mequite, Hickory Sau Arin)

Vin recomandat: Merlot, Cabernet Sauvignon, Pinot Noir

Coaste scurte de vită funcționează foarte bine cu Merlot, Cabernet Sauvignon și Pinot Noir. Carnea de vită și vinul roșu sunt o combinație clasică. În general, tăieturile mai slabe de carne de vită se potrivesc bine cu roșii ușoare sau cu corp mediu, cum ar fi pinot noir sau merlot, în timp ce tăieturile mai grase pot face față unui roșu îndrăzneț, cum ar fi cabernet sauvingnon. Un vin pe care l-ai putea încerca este Wild & Wilder Exhibiționistul Merlot. Are 4,3 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 19 dolari.
Wild & Wilder Exhibitionist Merlot
Wild & Wilder Exhibitionist Merlot
Exhibiționistul este plin de prune bogate și fructe damson pe nas. Stejarul folosit este discret pe palat, care este dominat de arome bogate de fructe de pădure roșii, prezentând în același timp nuanțe subtile de pământ. Vinul este elegant și mătăsos, cu un finisaj lung.
DificultateExpert
Gata În45 m.
Porții4
Scor De Sănătate47
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista