Gatiti cartea: BLT Bucatini

Gatiti cartea: BLT Bucatini
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați Cook the Book: BLT Bucatini. O porție conține 781 calorii, 29G de proteine, și 32g de grăsime. Această rețetă servește 4. Pentru $5.7 pe portie, această rețetă acoperă 31% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă de la Serious Eats are 110 fani. Mergeți la magazin și ridicați rucola, brânză proaspăt pecorino romano, roșii cherry și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Pentru a consuma uleiul de măsline, puteți urma acest fel principal cu Parfait de banane, Granolan și iaurt sotate ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 91%. Acest scor este super. Rețete similare includ Gatiti cartea: PBJ, Bucatini cu sos picant de rosii (bucatini All ' amatriciana), și Cina in seara asta: Bucatini con Salsicce (Bucatini cu cârnați).

Instrucțiuni

1
Aduceți o oală mare de apă la fierbere și sare generos.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Păstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 CmPăstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 Cm
Plus 2 Linguri De Apă Cu GheațăPlus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
Echipamente pe care le vei folosi
1 șalotă Mică, Tăiată Subțire în Semiluni1 șalotă Mică, Tăiată Subțire în Semiluni
2
În timp ce apa se încălzește, încălziți uleiul de măsline într-o tigaie mare așezată la foc mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fripturi De Carne Din New YorkFripturi De Carne Din New York
Păstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 CmPăstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 Cm
Echipamente pe care le vei folosi
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
3
Adăugați pancetta și saut-ul, amestecând frecvent, timp de 8 până la 10 minute, sau până când pancetta începe să-și facă grăsimea și să devină oarecum crocantă. Se amestecă roșiile cherry și se fierbe, amestecând ocazional, timp de aproximativ 5 minute, sau până când roșiile sunt încălzite. Opriți focul și acoperiți sosul pentru a-l menține cald.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De șalote, Tăiate în Felii Subțiri1 Cană De șalote, Tăiate în Felii Subțiri
2 Cuțite Generoase De Garam Masala2 Cuțite Generoase De Garam Masala
1/2 Kilogram De Brânză Cheddar Ascuțită, Tăiată Cubulețe1/2 Kilogram De Brânză Cheddar Ascuțită, Tăiată Cubulețe
4 Roșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și Cubulețe4 Roșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și Cubulețe
4
Adăugați pastele în apa clocotită, amestecați pentru a separa tăiței și gătiți conform instrucțiunilor producătorului până la al dente.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Rețetă De PizzocheriRețetă De Pizzocheri
Păstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 CmPăstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 Cm
5
Scurgeți pastele fierte într-o strecurătoare așezată în chiuvetă, rezervând aproximativ 1 cană de apă de gătit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Paste FiertePaste Fierte
Păstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 CmPăstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 Cm
Echipamente pe care le vei folosi
4 Cartofi Yukon Gold, Spălați și Tăiați Cubulețe De 3/4 Inci4 Cartofi Yukon Gold, Spălați și Tăiați Cubulețe De 3/4 Inci
6
Transferați pastele în tigaie și aruncați ușor pastele și sosul pentru a le combina bine, adăugând un strop sau două din apa de gătit, dacă este necesar, pentru a slăbi sosul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Rețetă De PizzocheriRețetă De Pizzocheri
4 Roșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și Cubulețe4 Roșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și Cubulețe
Păstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 CmPăstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 Cm
Echipamente pe care le vei folosi
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
7
Adăugați rucola cu mâna și continuați să aruncați aproximativ un minut sau până când rucola este doar ofilită.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Piept De Pui La RotisorPiept De Pui La Rotisor
8
Transferați pastele îmbrăcate în boluri individuale puțin adânci și presărați brânza deasupra.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tăiat în Cuburi De 2,5 CmTăiat în Cuburi De 2,5 Cm
Rețetă De PizzocheriRețetă De Pizzocheri
Echipamente pe care le vei folosi
Vinegretă De VerjuicVinegretă De Verjuic
9
Serviți imediat.
10
Notă: pentru a face roșii cherry prăjite lent, încălziți cuptorul la 275 F.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De șalote, Tăiate în Felii Subțiri1 Cană De șalote, Tăiate în Felii Subțiri
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Vanilat, Plus Extra Pentru ServireZahăr Vanilat, Plus Extra Pentru Servire
11
Tăiați roșiile cherry în jumătate și aranjați-le într-un singur strat pe o foaie/tavă mare cu margini.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De șalote, Tăiate în Felii Subțiri1 Cană De șalote, Tăiate în Felii Subțiri
Echipamente pe care le vei folosi
Inele De Ardei Iute, Felii De Ardei Banana, Pentru Garnitura SandvișuluiInele De Ardei Iute, Felii De Ardei Banana, Pentru Garnitura Sandvișului
12
Stropiți 1/4 cană de ulei de măsline extravirgin peste roșii, apoi împrăștiați 2 căței de usturoi, feliați subțire, peste roșii. Condimentează cu kosher sau sare de mare fină și piper negru proaspăt măcinat. Prăjiți timp de 2 până la 3 ore sau până când roșiile s-au prăbușit și s-au zbârcit puțin, dar sunt încă umede.
Ingrediente de care veți avea nevoie
YukonYukon
2 Până La 3 Linguri Inele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocați De Orice Fel2 Până La 3 Linguri Inele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocați De Orice Fel
(rupt în Bucăți, Dacă Se Dorește)(rupt în Bucăți, Dacă Se Dorește)
Sare De Mare FinăSare De Mare Fină
1/2 Kilogram De Brânză Cheddar Ascuțită, Tăiată Cubulețe1/2 Kilogram De Brânză Cheddar Ascuțită, Tăiată Cubulețe
13
Se lasă să se răcească și se folosește imediat sau se păstrează într-un recipient bine acoperit la frigider timp de până la 1 săptămână. Aduceți la temperatura camerei înainte de utilizare.
DificultateExpert
Gata În2 hrs, 15 m.
Porții4
Scor De Sănătate30
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista