Gatiti cartea: BLT Bucatini
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați Cook the Book: BLT Bucatini. O porție conține 781 calorii, 29G de proteine, și 32g de grăsime. Această rețetă servește 4. Pentru $5.7 pe portie, această rețetă acoperă 31% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă de la Serious Eats are 110 fani. Mergeți la magazin și ridicați rucola, brânză proaspăt pecorino romano, roșii cherry și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Pentru a consuma uleiul de măsline, puteți urma acest fel principal cu Parfait de banane, Granolan și iaurt sotate ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 91%. Acest scor este super. Rețete similare includ Gatiti cartea: PBJ, Bucatini cu sos picant de rosii (bucatini All ' amatriciana), și Cina in seara asta: Bucatini con Salsicce (Bucatini cu cârnați).
Instrucțiuni
Aduceți o oală mare de apă la fierbere și sare generos.
În timp ce apa se încălzește, încălziți uleiul de măsline într-o tigaie mare așezată la foc mediu.
Adăugați pancetta și saut-ul, amestecând frecvent, timp de 8 până la 10 minute, sau până când pancetta începe să-și facă grăsimea și să devină oarecum crocantă. Se amestecă roșiile cherry și se fierbe, amestecând ocazional, timp de aproximativ 5 minute, sau până când roșiile sunt încălzite. Opriți focul și acoperiți sosul pentru a-l menține cald.
Adăugați pastele în apa clocotită, amestecați pentru a separa tăiței și gătiți conform instrucțiunilor producătorului până la al dente.
Scurgeți pastele fierte într-o strecurătoare așezată în chiuvetă, rezervând aproximativ 1 cană de apă de gătit.
Transferați pastele în tigaie și aruncați ușor pastele și sosul pentru a le combina bine, adăugând un strop sau două din apa de gătit, dacă este necesar, pentru a slăbi sosul.
Adăugați rucola cu mâna și continuați să aruncați aproximativ un minut sau până când rucola este doar ofilită.
Transferați pastele îmbrăcate în boluri individuale puțin adânci și presărați brânza deasupra.
Notă: pentru a face roșii cherry prăjite lent, încălziți cuptorul la 275 F.
Tăiați roșiile cherry în jumătate și aranjați-le într-un singur strat pe o foaie/tavă mare cu margini.
Stropiți 1/4 cană de ulei de măsline extravirgin peste roșii, apoi împrăștiați 2 căței de usturoi, feliați subțire, peste roșii. Condimentează cu kosher sau sare de mare fină și piper negru proaspăt măcinat. Prăjiți timp de 2 până la 3 ore sau până când roșiile s-au prăbușit și s-au zbârcit puțin, dar sunt încă umede.
Se lasă să se răcească și se folosește imediat sau se păstrează într-un recipient bine acoperit la frigider timp de până la 1 săptămână. Aduceți la temperatura camerei înainte de utilizare.