Gata Cu Șunca Sărată De Paște

Gata cu șunca sărată de Paște ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde colecția de feluri principale. Pentru $22.43 pe portie, această rețetă acoperă 82% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă face 1 porții cu 14213 calorii, 1011g de proteine, și 786g de grăsime fiecare. Câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 33 ar spune că a lovit locul. Este perfect pentru Paște. Este adus la tine de Allrecipes. Un amestec de ananas, lapte, zahăr brun și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a consuma laptele, puteți urma acest fel principal cu Calea Lactee Brownie Bites ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 13 ore. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten dieta. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 95%, ceea ce este uimitor. Încercați Quiche de Paște pentru micul dejun de Paște / Simone 's KitchenSimone' s Kitchen, Caserola cu șuncă și fasole verde, și Caserola de mic dejun cu șuncă și brânză pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Tăiați orice grăsime vizibilă de pe suprafața șuncii și așezați partea tăiată în jos într-o tigaie.
Se toarnă suficient lapte peste șuncă, astfel încât să ajungă la aproximativ 1/4 inch adâncime în fundul tigaiei de prăjit. Folosiți-vă mâinile pentru a împacheta șunca într-un strat generos de zahăr brun. Acoperiți zahărul brun cu un strat de ananas zdrobit, ambalat în același mod. Este bine să aveți câteva locuri goale, dar încercați să nu. Acoperiți șunca cu folie de aluminiu și dați-o la frigider peste noapte.
Preîncălziți cuptorul la 350 grade F (175 grade C).
Când cuptorul este fierbinte, puneți șunca, încă acoperită cu folie, în cuptor. Prăjiți timp de 30 de minute. După 30 de minute, îndepărtați folia de aluminiu și ungeți cu orice sucuri care s-au acumulat în fundul tigaiei. Continuați să prăjiți încă 30 de minute sau până când șunca este încălzită.