Gătitul la țară al cartofilor italieni cu Porcini

Gătitul la țară al cartofilor italieni cu Porcini
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de garnitură, așa că încercați gătitul la țară al cartofilor italieni cu Porcini. Această rețetă servește 4 și costă 27,16 USD pe porție. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten, întreagă 30 și vegană are 553 calorii, 14g de proteine, și 12g de grăsime pe porție. Mergeți la magazin și ridicați ciuperci porcini, căței de usturoi, pătrunjel și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Această rețetă de la Serious Eats are 15 fani. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 15 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 92%. Acest scor este super. Încercați Gătitul țării din Italia": Rigatoni cu conopidă, Gătitul la țară al Orecchiette din Italia cu Broccoli Rabe, și Gătitul la țară al ficatului de pui la grătar din Italia cu sos de lămâie pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 350 F.
Echipamente pe care le vei folosi
2 Pachete (4 Porții) De Budincă Instantă Cu Vanilie JELL-O, împărțite2 Pachete (4 Porții) De Budincă Instantă Cu Vanilie JELL-O, împărțite
2
Scoateți cu grijă tulpinile din ciuperci și puneți capacele deoparte. Se toacă tulpinile și se amestecă cu pătrunjelul și usturoiul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 Felii De Salam De Genova, Tocate8 Felii De Salam De Genova, Tocate
1 Lb Mafaldi Fresh, Dacă Este Posibil1 Lb Mafaldi Fresh, Dacă Este Posibil
Rondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice FelRondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice Fel
Carne MăcinatăCarne Măcinată
3
Folosind uleiul, ungeți cu generozitate părțile laterale și fundul unui vas de copt larg și superficial, cu un capac bine fixat. Aranjați cartofii în straturi suprapuse pe fundul vasului, sărând fiecare strat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cuvă PHILADELPHIA® Arpagic și Ceapă Tartinată Cu BrânzăCuvă PHILADELPHIA® Arpagic și Ceapă Tartinată Cu Brânză
Ceapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 InchCeapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
6 Felii De Sos De Merișoare Cu Jeleu6 Felii De Sos De Merișoare Cu Jeleu
4
Presărați jumătate din amestecul de pătrunjel peste cartofi, apoi aranjați capacele de ciuperci, cu capacul în sus, într-un singur strat peste cartofi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 Felii De Salam De Genova, Tocate8 Felii De Salam De Genova, Tocate
Cuvă PHILADELPHIA® Arpagic și Ceapă Tartinată Cu BrânzăCuvă PHILADELPHIA® Arpagic și Ceapă Tartinată Cu Brânză
1 Lb Mafaldi Fresh, Dacă Este Posibil1 Lb Mafaldi Fresh, Dacă Este Posibil
5
Presărați amestecul de pătrunjel rămas peste ciuperci.
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 Felii De Salam De Genova, Tocate8 Felii De Salam De Genova, Tocate
1 Lb Mafaldi Fresh, Dacă Este Posibil1 Lb Mafaldi Fresh, Dacă Este Posibil
6
Sigilați bine vasul de copt cu folie de aluminiu, apoi acoperiți vasul cu capacul său.
Echipamente pe care le vei folosi
Fâșii De Ardei Roșu Dulce Prăjit și Arpagic Tocat Suplimentar, OpționalFâșii De Ardei Roșu Dulce Prăjit și Arpagic Tocat Suplimentar, Opțional
6 Felii De Sos De Merișoare Cu Jeleu6 Felii De Sos De Merișoare Cu Jeleu
7
Coaceți până când cartofii și ciupercile sunt fragede, aproximativ 1 oră.
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 Felii De Salam De Genova, Tocate8 Felii De Salam De Genova, Tocate
Cuvă PHILADELPHIA® Arpagic și Ceapă Tartinată Cu BrânzăCuvă PHILADELPHIA® Arpagic și Ceapă Tartinată Cu Brânză
Echipamente pe care le vei folosi
2 Pachete (4 Porții) De Budincă Instantă Cu Vanilie JELL-O, împărțite2 Pachete (4 Porții) De Budincă Instantă Cu Vanilie JELL-O, împărțite
8
Serviți imediat.
DificultateExpert
Gata În1 h, 15 m.
Porții4
Scor De Sănătate100
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista