Gâscă de moștenire prăjită cu oțet Balsamic

Gâscă de moștenire prăjită cu oțet Balsamic
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de garnituri, așa că încercați gâscă de moștenire prăjită cu oțet Balsamic. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 9g de proteine, 2G de grăsime, și un total de 203 calorii. Pentru $7.54 pe portie, această rețetă acoperă 31% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Dacă aveți la îndemână crenguțe de cimbru, gâște de moștenire, lămâi și alte câteva ingrediente, o puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și vegan dieta. Cu o lingură scor de 88%, acest fel de mâncare este remarcabil. Încercați Gâscă Prăjită Chineză, Gâscă Prăjită Condimentată, și Rețetă De Gâscă Prăjită pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Folosind un cuțit mic ascuțit, faceți mici fante în piele pe toți sânii, părțile laterale, picioarele și coapsele fiecărei gâște pentru a permite eliberarea grăsimii în timpul prăjirii (nu străpungeți carnea). Scoateți penele rămase cu clești.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Gâscă întreagăGâscă întreagă
Echipamente pe care le vei folosi
CuțitCuțit
2
Așezați gâștele, una lângă alta, pe un raft mare, așezat într-o tigaie mare de prăjire.
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie De PrăjireTigaie De Prăjire
3
Așezați vârfurile aripilor și gâturile în tigaie. Refrigerați neacoperit cel puțin 1 zi și până la 2 zile pentru ca pielea să se usuce.
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
4
Preîncălziți cuptorul la 325 F.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
5
Presărați cavitatea principală a fiecărei gâște cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și PiperSare și Piper
Gâscă întreagăGâscă întreagă
6
Puneți jumătate din crenguțe de ierburi, lămâi, usturoi și ceapă în fiecare. Folosind știfturi metalice mici, cavitățile de frigărui închise.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UsturoiUsturoi
LămâieLămâie
CeapăCeapă
Echipamente pe care le vei folosi
FrigaruiFrigarui
7
Așezați fiecare gâscă, cu pieptul în jos, pe raft. Pierceți pielea pe spate peste tot cu un cuțit mic ascuțit (nu străpungeți carnea).
Ingrediente de care veți avea nevoie
Gâscă întreagăGâscă întreagă
Echipamente pe care le vei folosi
CuțitCuțit
8
Friptură de gâște 1 1/2 ore. Folosind o lingură mare sau un baster cu bec, transferați grăsimea colectată în fundul tăvii de prăjire în castron; lăsați sucurile în tigaie. Întoarceți pieptul gâștelor în sus. Continuați să frigeți gâștele până când picioarele se mișcă ușor, pielea din jurul coapselor și sânilor este umflată, iar termometrul introdus în cea mai groasă parte a coapsei înregistrează 175 F până la 180 F, cu aproximativ 2 ore mai mult.
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie De PrăjireTigaie De Prăjire
Termometru De BucătărieTermometru De Bucătărie
BasterBaster
BolBol
9
Transferați pe platou; cort liber cu folie.
Echipamente pe care le vei folosi
Folie De AluminiuFolie De Aluminiu
10
Lăsați să se odihnească 30 până la 45 de minute. Dacă doriți, rezervați tigaia de prăjire cu sucuri pentru a face sos de tigaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
SosSos
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie De PrăjireTigaie De Prăjire
11
Sculptați gâștele și serviți cu oțet balsamic îmbătrânit sau sos de tigaie Balsamic.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Oțet Balsamic îmbătrânitOțet Balsamic îmbătrânit
SosSos
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
1
Pentru cea mai bună textură și aromă, alegeți heirloom gâște, care pot fi comandate de la Heritage Foods SUA (212-980-6603; heritagefoodsusa.com).
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții8
Scor De Sănătate100
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista