Fursecuri Cu Jeleu
Cookie-urile de jeleu ar putea fi doar desertul pe care îl căutați. Pentru 13 cenți pe porție, această rețetă acoperă 2% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă face 36 de porții cu 112 calorii, 1g de proteine, și 5g de grăsime fiecare. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Este o opțiune bună dacă urmați un vegetarian dieta. Dacă aveți la îndemână ou, extract de vanillan, unt și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Este adus la tine de Allrecipes. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 9%. Acest scor este improvizabil. Încercați Fursecuri Cu Jeleu, Fursecuri Cu Jelly Bean, și Fursecuri Cu Jeleu De Migdale pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 350 grade F (175 grade C). Ungeți foile de copt.
Cream untul cu zaharul alb si zaharul brun. Bateți oul și vanilia.
Se amestecă făina și praful de copt împreună. Se amestecă amestecul de făină în amestecul de unt și se combină.
Formați aluatul în bile de 1 inch și așezați-l pe foaia de copt pregătită. Faceți o indentare în fiecare cookie și umpleți cu gem.
Coaceți la 350 grade F (175 grade C) timp de 12 până la 15 minute.
Se lasa sa se raceasca complet si se presara cu zaharul cofetarilor.