Fursecuri Cu Arahide Glazurate Cu Arțar
Această rețetă servește 24. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără lactate și vegetariană are 129 calorii, 2G de proteine, și 6g de grăsime pe porție. Pentru 20 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 1% necesarul zilnic de vitamine și minerale. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Dacă aveți la îndemână apă, sirop cu aromă de arțar, arahide și alte câteva ingrediente, o puteți face. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 7%. Acest scor este improvizabil. Încercați Gogoși Mocha Glazurate Cu Unt De Arahide, Cookie-Uri De Arțar Glazurate, și Fursecuri Cu Mere Glazurate Cu Arțar pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Încălziți cuptorul la 191° (sau350 pentru foaia de cookie întunecată sau antiaderentă).
Într-un castron mediu, amestecați împreună amestecul de prăjituri, uleiul, apa, oul și alunele până se formează aluatul.
Formați aluatul în bile de 24 (1 1/2 inch) (sau picătură cu linguri de nivel).
Așezați pe foi de cookie-uri negreșite.
Coaceți 11 până la 13 minute sau până când marginile încep să se rumenească. Se răcește pe foile cookie 2 minute.
Scoateți din foile de cookie pe rafturile de răcire. Se răcește complet, aproximativ 15 minute.
Într-un castron mic, amestecați împreună zahărul pudră și siropul de arțar până se formează glazura. (Dacă glazura este prea groasă pentru a stropi, adăugați sirop suplimentar, câte 1 linguriță. Dacă glazura este prea subțire, adăugați zahăr pudră suplimentar, câte 1 lingură.)
Stropiți glazura peste fursecurile răcite.
Lăsați să stea 2 până la 3 minute sau până când glazura este setată.