Fursecuri cu amprentă parmezană cu gem de cireșe cu tartă de roșii

Fursecuri cu amprentă parmezană cu gem de cireșe cu tartă de roșii
Această rețetă face 24 de porții cu 105 calorii, 2G de proteine, și 7g de grăsime fiecare. Pentru 23 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 3% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Un amestec de cimbru, parmezan, apă și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Această rețetă de la Epicurious are 1 fani. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 11%. Acest scor este destul de rău. Încercați Dulceata De Rosii Cherry In Lot Mic, Cherry Pie Thumbprint Cookie-Uri, și Fursecuri Cu Amprentă De Ghimbir Cu Cireșe pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Pentru a face gemul, încălziți uleiul de măsline într-o cratiță mică la foc mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De MăslineUlei De Măsline
GemGem
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
2
Adăugați șalota și gătiți, amestecând des, până când este fragedă și aromată, dar nu rumenită, 2 până la 3 minute. Se amestecă Roșia, cireșele uscate, apa, cimbru și sare și se continuă gătitul până când cireșele sunt pline și roșiile sunt moi, aproximativ 10 minute, amestecând ocazional.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cireșe UscateCireșe Uscate
CireșeCireșe
TomateTomate
Ceapă EșalotăCeapă Eșalotă
CimbruCimbru
ApăApă
SareSare
3
Lăsați să se răcească, apoi curățați dulceața în robotul de bucătărie, adăugând puțin mai multă apă după cum este necesar pentru a obține o textură puțin mai subțire decât sosul de mere. Pune deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos De MereSos De Mere
ApăApă
GemGem
Echipamente pe care le vei folosi
Procesor De AlimenteProcesor De Alimente
4
Preîncălziți cuptorul la 350 km F. tapetați o foaie de copt cu margini cu hârtie pergament sau un covor de copt din silicon.
Echipamente pe care le vei folosi
Hârtie De CoptHârtie De Copt
Foaie De CoptFoaie De Copt
CuptorCuptor
5
Combinați făina și parmezanul într-un robot de bucătărie și pulsați până când brânza este măcinată fin și bine amestecată cu făina.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ParmezanParmezan
BrânzăBrânză
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
Echipamente pe care le vei folosi
Procesor De AlimenteProcesor De Alimente
6
Adăugați untul și crema de brânză și pulsați doar până se formează un aluat coeziv, răzuind părțile laterale după cum este necesar; evitați amestecarea excesivă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cremă De BrânzăCremă De Brânză
UntUnt
AluatAluat
7
Formați aluatul în 24 de bile de aproximativ 1 1/4 inci în diametru și așezați-le pe foaia de copt la aproximativ 1 inch distanță. Apăsați degetul mare în centrul fiecărei bile pentru a face o indentare (este normal ca marginile să crape puțin, dar puteți ciupi ușor orice fisuri deosebit de mari). Umpleți fiecare indentare cu o parte din gem, aproximativ 1/2 linguriță fiecare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
AluatAluat
GemGem
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De CoptFoaie De Copt
8
Coaceți prăjiturile până se rumenesc ferm și frumos în jurul marginilor, 30 până la 35 de minute. Deoarece acest aluat este puțin dens, asigurați-vă că prăjiturile sunt bine gătite, dincolo de doar un maro auriu deschis. Dacă le scoateți prea curând, este posibil să fie încă puțin subdone în centru. Puteți oricând să scoateți una din tavă și să o rupeți în două pentru a verifica—o gustare pentru bucătar.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cookie-uriCookie-uri
AluatAluat
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
9
Lăsați să se răcească ușor pe foile de copt, apoi transferați pe o grătar pentru a se răci complet. Aranjați fursecurile pe un platou pentru servire sau păstrați-le într-un recipient etanș până la 2 zile.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cookie-uriCookie-uri
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De CoptFoaie De Copt
Suport De SârmăSuport De Sârmă
10
Tomate De Însămânțare
Ingrediente de care veți avea nevoie
TomateTomate
11
În majoritatea rețetelor pentru care folosesc roșii proaspete, nu mă deranjez să le însămânțez înainte de a le folosi. Dar, în acest caz, prefer să folosesc doar carnea de roșii mai fermă, aruncând semințele înainte de a toca Roșia. În acest amestec concentrat asemănător gemului, omiterea semințelor—care dețin multă umiditate în membrana care le înconjoară-are ca rezultat o textură mai fină și mai consistentă în cele din urmă. Pentru a îndepărta semințele, înjumătățesc Roșia peste mijloc (mai degrabă decât de la capăt la capăt) și pur și simplu folosesc degetele pentru a scoate semințele din cavitățile separate în care sunt cuibărite.
Ingrediente de care veți avea nevoie
TomateTomate
SemințeSemințe
GemGem
12
Cynthia Nims a studiat gătitul la La Varenne Ecole De Cuisine și a scris sau coautor treisprezece cărți de bucate, inclusiv Gourmet Game Night, Memorable Recipes și Rover ' s. ea este fostul editor al revistei Simply Seafood și editor de alimente pentru revista Seattle și contribuie la gătitul Light, Coasting Living și Sunset. Ea ahd soțul ei trăiesc în Seattle, Washington, și blog-ul ei, Mon App Ampercoltit, pot fi găsite la www.monappetit.com.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fructe De MareFructe De Mare
Carne De VânatCarne De Vânat
DificultateExpert
Gata În45 m.
Porții24
Scor De Sănătate0
Tipuri De Feluri De MâncareAntipastiIncepatorGustareAntipasto
Revista