Fructe Proaspete Cu Sirop De Var
Fructe proaspete cu sirop de var ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Această rețetă fără gluten și vegană servește 10 și costă 77 de cenți pe porție. O porție conține 177 calorii, 1g de proteine, și 0g de grăsime. Un amestec de portocale, zahăr granulat, garnitură: crenguță de mentă și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Acesta este adus la tine de retetele mele. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 25 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 55%. Acest scor este solid. Încercați Salată de fructe proaspete cu sirop de Lime-ghimbir, Ceașcă de fructe cu sirop de var, și Salată de fructe cu sirop de Lime pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Bateți împreună 1 cană de apă și amidon de porumb într-o cratiță mică.
Bateți zahărul, coaja și sucul. Se aduce la fierbere la foc mic, amestecând constant; se fierbe 1 minut. Se răcește cel puțin 2 ore.
Combinați ananasul și următoarele 3 ingrediente într-un castron mare; garnisiți, dacă doriți, și stropiți cu sirop răcit.