Fructe de sărbătoare înăbușite

Fructe de sărbătoare înăbușite
„Compot de fructe de sărbători” este o rețetă vegetariană fără gluten și lacto-ovo, cu 4 porții. Pentru 1,27 USD per porție , această rețetă acoperă 11% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție a acestui fel de mâncare conține aproximativ 3 g de proteine , 4 g de grăsimi și un total de 317 calorii . Doar câteva persoane au preparat această rețetă, și una aș spune că a fost perfectă. Merge bine ca aperitiv. Mergeți la magazin și cumpărați suc de lămâie, prune, banane și alte câteva lucruri pentru a o prepara astăzi. De la preparare până la farfurie, această rețetă durează aproximativ 25 de minute . Vă este oferită de Taste of Home. Luând în considerare toate aspectele, am decis că această rețetă merită un scor de 41% . Acest scor este bun. Dacă vă place această rețetă, aruncați o privire la aceste rețete similare: Chiftele în stil chinezesc , Desert delicios cu gutui înăbușite, pe care să le lingeți pe degete , și Coadă de bou înăbușită în vin roșu .

Instrucțiuni

1
Într-o cratiță mică, combinați caisele, prunele, cidrul, scorțișoara, cuișoarele și ienibaharul. Aduceți la fierbere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
10 Ciolăgi De Vițel, De 2 Până La 3 Inci Grosime10 Ciolăgi De Vițel, De 2 Până La 3 Inci Grosime
1/2 Litru De Smântână Groasă, Bătută, Pentru Servire1/2 Litru De Smântână Groasă, Bătută, Pentru Servire
Hârtie De OrezHârtie De Orez
2 3/4 Căni De Migdale întregi, Cu Coajă și Prăjite2 3/4 Căni De Migdale întregi, Cu Coajă și Prăjite
2 Linguri Plus 1-1/2 Lingurițe De Sirop De Arțar2 Linguri Plus 1-1/2 Lingurițe De Sirop De Arțar
Biscuiți Cu Zară Refrigerați în Tub, Despărțiți și Tăiați în SferturiBiscuiți Cu Zară Refrigerați în Tub, Despărțiți și Tăiați în Sferturi
Echipamente pe care le vei folosi
20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă
2
Luați de pe foc; dați la frigider peste noapte.
3
Strecurați cidrul, păstrând lichidul; puneți caisele și prunele uscate deoparte. Aruncați condimentele. Într-o cratiță mică, combinați marmelada, sucul de lămâie, untul și cidrul pus deoparte. Aduceți la fierbere, amestecând ocazional. Lăsați să se răcească. Împărțiți caisele, prunele uscate și bananele în farfurii; stropiți cu sosul răcit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Creveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără VeneCreveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără Vene
Kiwi, Felii Grosime De 1/4 InchKiwi, Felii Grosime De 1/4 Inch
1/2 Litru De Smântână Groasă, Bătută, Pentru Servire1/2 Litru De Smântână Groasă, Bătută, Pentru Servire
(carton Bloc)(carton Bloc)
Smântână Caldă Jumătate-jumătateSmântână Caldă Jumătate-jumătate
Prune UscatePrune Uscate
Chipsuri De Scorțișoară VietnamezăChipsuri De Scorțișoară Vietnameză
Sugestie De Servire: Serviți Peste PasteSugestie De Servire: Serviți Peste Paste
Echipamente pe care le vei folosi
20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă
4
Presărați cu migdale.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Crostini Cu Usturoi, OptionalCrostini Cu Usturoi, Optional
DificultateNormal
Gata În25 m.
Porții4
Scor De Sănătate5
Revista