Fructe De Mare Frittata

Frittata cu fructe de mare ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia de rețete pentru felul principal. Această rețetă fără gluten servește 2 și costă $2.47 pe portie. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 13g de proteine, 24g de grăsime, și un total de 335 calorii. Acesta este adus la tine de Betty Crocker. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 20 minute. Dacă aveți la îndemână ulei vegetal, imitație de carne de crab, ciuperci și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a consuma uleiul vegetal, puteți urma acest fel principal cu Tort De Cafea Cu Afine # SundaySupper ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 32%. Acest scor nu este atât de remarcabil. Rețete similare includ Fructe De Mare Frittata, Frittata di zucchine al forno (Frittata la cuptor cu dovlecei), și Supă De Nucă De Cocos-Fructe De Mare (Rassa De Fructe De Mare).
Instrucțiuni
Ungeți uleiul peste partea de jos și în sus a tigaiei antiaderente de 10 inci; se încălzește la foc mediu-mic. Gatiti sparanghelul si ciupercile in tigaie 3 pana la 4 minute, amestecand ocazional, pana cand sparanghelul este crocant. Reduceți căldura la mediu-scăzut. Se amestecă carnea de crab. Gatiti pana se incalzeste.
Întindeți amestecul uniform în tigaie.
Se toarnă produsul din ou uniform peste amestec; nu amestecați. Gatiti 6 pana la 8 minute sau pana cand oul este aproape setat.
Setați controlul cuptorului la fiert. Acoperiți mânerul tigaiei cu folie. Frittata se fierbe cu 4 până la 6 inci de la căldură 1 până la 2 minute sau până când brânza este topită și ouăle sunt setate.
Tăiați în jumătate; serviți imediat.