Fripturi Delmonico cu ceapă balsamică și sos de friptură
Fripturi Delmonico cu ceapă balsamică și sos de friptură este un fără gluten și fără lactate farfurie. Pentru 92 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 6% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă face 4 porții cu 149 calorii, 3G de proteine, și 8g de grăsime fiecare. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru valentin zi. Mergeți la magazin și ridicați oțet balsamic, ceapă jupuită, amestec de condimente pentru friptură și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 25 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 37%. Acest scor este destul de rău. Încercați Friptură la grătar și ceapă cu sos de rozmarin-unt balsamic, Fripturi la grătar cu ceapă balsamică, și Fripturi Multicolore-ardei cu ceapă balsamică pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Încălziți o tigaie grea pentru grătar sau o tigaie pentru grătar la foc mare. Ștergeți grătarul fierbinte sau grătarul cu ulei de măsline extravirgin. Gatiti fripturile 6 minute pe fiecare parte pentru coacere medie, 8 minute pentru mediu bine. Condimentați fripturile cu condimente de friptură sau sare și piper și îndepărtați-le pe un platou cald pentru a permite cărnii să se odihnească.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Yukon
4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate
Tortilla De Făină, 8 Inci
Roșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și Cubulețe
Apă Pentru A Permite
Echipamente pe care le vei folosi
1 Ardei Gras Galben, Taiat In Treimi
Roșii Feliate, Opțional
Sambal (pastă De Usturoi și Chili)
2
Încălziți o tigaie antiaderentă medie la foc mediu.
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, Opțional
3
Adăugați ulei și ceapă și gătiți, amestecând ocazional, 10 până la 12 minute, până când ceapa este moale și dulce.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt
Subţire-
4
Adăugați oțet balsamic în tigaie și întoarceți ceapa în oțet până când oțetul gătește și glazurează ceapa de o culoare maro intens, 3 până la 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pulpă De Miel (scoasă Din Frigider și Lăsată Să Stea La Temperatura Camerei Cu 1 Oră înainte De Preparare)
Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto
1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, Opțional
5
Încălziți o cratiță mică la foc mediu.
Echipamente pe care le vei folosi
Orz Alb Perlat
6
Se adaugă uleiul, usturoiul și ceapa și se sotează 5 minute până când bucățile de ceapă sunt fragede.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Usturoi Goya®
1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt
Subţire-
7
Adăugați sherry în tigaie și combinați cu ceapa. Se amestecă sosul de roșii și Worcestershire și se condimentează cu piper negru.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fasole Verde Murată
Cu 4 G De Grăsime Sau Mai Puțin Pe Porție (recomandat: Amy's Chunky Tomate Bisque)
1 Ceapă Dulce Mare, Tocată Grosier
1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt
Coaja De Pepene Verde Murat, 1 Borcan
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, Opțional
8
Pentru a servi, fripturile de top cu ceapă și stropiți puțin sos de friptură peste partea de sus, rezervând jumătate din sos pentru a trece la masă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos De Friptură
1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt
Roșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și Cubulețe