Fripturi De Somon La Grătar Cu Lămâie

Lemon-Herb fripturi de somon la grătar este un fără gluten, fără lactate și primal felul principal. Pentru $3.95 pe portie, această rețetă acoperă 25% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 34G de proteine, 13g de grăsime, și un total de 267 calorii. Această rețetă servește 6. Acesta va fi un hit la dvs Al Patrulea Iulie eveniment. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 25 minute. Mergeți la magazin și ridicați salvie frecată, suc de lămâie, fripturi de somon și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Pentru a consuma uleiul de măsline, puteți urma acest fel principal cu Parfait de banane, Granolan și iaurt sotate ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 90%. Acest scor este remarcabil. Încercați Fripturi De Lămâie La Grătar, Pachete de somon cu lămâie și ierburi la grătar, și Somon la grătar cu iaurt cu lămâie pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Într-un castron mic, combinați 4-1/2 lingurițe rozmarin, salvie, piper, suc de lămâie și ulei.
Stropiți pe ambele părți ale fripturilor de somon.
Presărați rozmarinul rămas peste cărbuni fierbinți pentru un plus de aromă.
Folosind clești cu mâner lung, umeziți un prosop de hârtie cu ulei de gătit și acoperiți ușor grătarul. Somon la grătar, acoperit, la foc mediu sau se fierbe 4 in. de la căldură timp de 6-8 minute pe fiecare parte sau până când peștele fulgi ușor cu o furculiță.
Vin recomandat: Pinot Noir, Chardonnay, Sauvignon Blanc
Somonul funcționează foarte bine cu Pinot Noir, Chardonnay și Sauvignon Blanc. Pentru a decide cu privire la alb sau roșu, ar trebui să luați în considerare condimentele și sosurile. Chardonnay este un prieten excelent pentru mâncărurile cremoase cu unt, în timp ce Sauvignon blanc poate completa preparatele din plante sau citrice. Un roșu ușor, cu conținut scăzut de tanin, cum ar fi pinot noir, se potrivește de minune cu somonul fript sau la grătar. Un vin pe care l-ați putea încerca este vinul ONEHOPE Pinot Noir. Are 5 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 20 de dolari.
![ONEHOPE Pinot Noir vin]()
ONEHOPE Pinot Noir vin
Rob Mondavi Jr. a lucrat manual acest Pinot Noir din podgorii selectate din Napa, Sonoma și Coasta Centrală. Pinot Noir-ul nostru din California prezintă delicatețea strugurilor, permițând o perioadă extinsă de coacere pe viță de vie. Acest lucru va asigura o abordare moale și o intensitate subiacentă intrigantă a aromelor de căpșuni și curmale. Îmbătrânit în stejar American completează senzația de gură prin introducerea structurii de tanin și a unui finisaj condimentat, dar luxuriant.