Dacă 66 de cenți pe porție se încadrează în bugetul dvs., fripturile de somon cu sos de cremă Veggie ar putea fi un minunat pescatarian rețetă pentru a încerca. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 5g de proteine, 18g de grăsime, și un total de 222 calorii. Această rețetă servește 6. Un amestec de lapte, suc de lămâie, fripturi de somon și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. ziua valentin va fi și mai special cu această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 30 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 18%. Acest scor este destul de rău. Încercați Fripturi de somon cu sos de mărar, Fripturi De Somon Cu Sos Picant De Roșii, și Fripturi de somon la grătar cu sos de muștar și sparanghel pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Așezați fripturile de somon într-un 13-in uns. x 9-în. vas de copt.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Friptură De Somon
Echipamente pe care le vei folosi
Amestec De Zahăr Brun Splenda®
2
Se presară cu suc de lămâie și sare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Creveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără Vene
Pâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără Crustă
3
Se coace, neacoperit, la 350 de minute, timp de 20-25 de minute sau până când peștele se desprinde ușor cu furculița.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bomboane De Caracatiță Brite
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
4
Între timp, într-o cratiță, combinați ceapa, mazărea, crema de brânză, laptele și mărarul. Gatiti si amestecati la foc mic pana cand branza se topeste si sosul se incalzeste.
Într-o tigaie mică, călește firimiturile de pâine în unt până se rumenesc ușor. Puneți sosul peste fripturile de somon; se presară cu firimituri prăjite.
Somonul funcționează foarte bine cu Chardonnay, Pinot Noir și Sauvignon Blanc. Pentru a decide cu privire la alb sau roșu, ar trebui să luați în considerare condimentele și sosurile. Chardonnay este un prieten excelent pentru mâncărurile cremoase cu unt, în timp ce Sauvignon blanc poate completa preparatele din plante sau citrice. Un roșu ușor, cu conținut scăzut de tanin, cum ar fi pinot noir, se potrivește de minune cu somonul fript sau la grătar. Un vin pe care l-ai putea încerca este Rochioli Estate Chardonnay. Are 4,3 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 42 de dolari.