Fripturi de crupă înăbușite cu ciuperci și ceapă și sos Porter

Fripturi de crupă înăbușite cu ciuperci și ceapă și sos Porter
Nu poți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încearcă fripturile de rump înăbușite cu ciuperci și ceapă și sos Porter. Această rețetă face 6 porții cu 652 de calorii , 57 g de proteine și 33 g de grăsime fiecare. Pentru 5,31 USD per porție , această rețetă acoperă 35% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Vă este adus de Foodnetwork. Dacă aveți la îndemână porter, ulei de sâmburi de struguri, melasă și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Ziua Îndrăgostiților va fi și mai specială cu această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 2 ore și 40 de minute . Cu un scor de lingură de 72% , acest fel de mâncare este solid. Încercați Fripturi de vită cu ciuperci prăjite și vinaigretă de vin roșu , orez sălbatic cu slănină, ciuperci și ceapă verde și fripturi frecate cu boia de ardei și coriandru cu salsa de portocale și coriandru pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Asezonați fripturile pe ambele părți cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(tipul De Ciuperci La Alegere)(tipul De Ciuperci La Alegere)
8 Uncii Porter (bere Neagră)8 Uncii Porter (bere Neagră)
2
Încinge 1/8 cană de ulei de canola într-o tigaie mare la foc mediu-înalt. Trageți fripturile în făină și agitați pentru a îndepărta excesul. Se prăjesc fripturile pe ambele părți, se scot din tigaie și se pun deoparte pe un platou utilitar.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Portar (bere Neagră)Portar (bere Neagră)
6 Fripturi De 8 Uncii6 Fripturi De 8 Uncii
1 Cutie (14 Uncii) Segmente De Mandarine Cu Sirop1 Cutie (14 Uncii) Segmente De Mandarine Cu Sirop
1 Cană Cuburi De Pui La Rotisor1 Cană Cuburi De Pui La Rotisor
Echipamente pe care le vei folosi
4 Sâni Mari De Fazan, Scoși Din Os Cu Pielea și Vârful Aripii Atașate (utilizare4 Sâni Mari De Fazan, Scoși Din Os Cu Pielea și Vârful Aripii Atașate (utilizare
3
Adăugați cealaltă 1/8 cană de ulei de canola în aceeași tigaie și căliți ceapa și ciupercile până când ceapa devine translucidă, aproximativ 3 până la 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Portar (bere Neagră)Portar (bere Neagră)
Supa Cremoasa De RosiiSupa Cremoasa De Rosii
Sos Condensat De PuiSos Condensat De Pui
Echipamente pe care le vei folosi
4 Sâni Mari De Fazan, Scoși Din Os Cu Pielea și Vârful Aripii Atașate (utilizare4 Sâni Mari De Fazan, Scoși Din Os Cu Pielea și Vârful Aripii Atașate (utilizare
4
Adăugați în amestecul de ceapă/ciuperci bulionul de pui sau de vită, berea porter, melasa, cimbru, sosul iute și foile de dafin. Reduceți focul la mic și întoarceți fripturile în tigaie. Se fierbe acoperit cel puțin 2 ore. Fripturile de crupă sunt o carne dură și vor necesita gătire lentă (încărcare). Poate doriți să transferați ingredientele într-o oală pentru acest proces. Când fripturile sunt fragede, scoateți-le într-un platou într-un loc cald. Lichidul din tigaie ar fi trebuit să se fi evaporat în mare măsură, intensificând aroma. Dacă este necesar, măriți focul pentru a reduce și se îngroașă într-un sos.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Friptură De VităFriptură De Vită
Tăiate în Bastoane Subțiri SauTăiate în Bastoane Subțiri Sau
Bucăți De Legume De Mărimea Unei MușcăturiBucăți De Legume De Mărimea Unei Mușcături
2 Linguri Plus 1/2 Cană Apă, împărțite2 Linguri Plus 1/2 Cană Apă, împărțite
3/4 Lingurita Melasa3/4 Lingurita Melasa
Supa Cremoasa De RosiiSupa Cremoasa De Rosii
6 Cutii (14 Uncii) Bulion De Pui Cu Conținut Scăzut De Sodiu6 Cutii (14 Uncii) Bulion De Pui Cu Conținut Scăzut De Sodiu
PorterPorter
6 Fripturi De 8 Uncii6 Fripturi De 8 Uncii
Sos Condensat De PuiSos Condensat De Pui
2 Cani De Orez Pilaf, Formate In Cilindru Intr-o Forma De Gelatina2 Cani De Orez Pilaf, Formate In Cilindru Intr-o Forma De Gelatina
2 Cesti Catei De Usturoi2 Cesti Catei De Usturoi
1/2 Kilogram De Eglefin Tocat1/2 Kilogram De Eglefin Tocat
Echipamente pe care le vei folosi
4 Sâni Mari De Fazan, Scoși Din Os Cu Pielea și Vârful Aripii Atașate (utilizare4 Sâni Mari De Fazan, Scoși Din Os Cu Pielea și Vârful Aripii Atașate (utilizare
Cartofi Noi Sau Cartofi Baby Yukon GoldCartofi Noi Sau Cartofi Baby Yukon Gold
5
Adăugați untul și smântâna sau smântâna pentru a termina sosul și puneți sosul peste fripturi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Pachete (8 Uncii Fiecare) Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi, Tăiată Cubulețe3 Pachete (8 Uncii Fiecare) Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi, Tăiată Cubulețe
Sare Mare FinăSare Mare Fină
6 Fripturi De 8 Uncii6 Fripturi De 8 Uncii
2 Cani De Orez Pilaf, Formate In Cilindru Intr-o Forma De Gelatina2 Cani De Orez Pilaf, Formate In Cilindru Intr-o Forma De Gelatina
Echipamente pe care le vei folosi
1 Lingurita Ulei Vegetal, Optional1 Lingurita Ulei Vegetal, Optional
6
Se ornează cu arpagicul proaspăt tocat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tăiate în Bucăți De 1/2 Inch, Clătiți și Rezervați Frunzele Frumoase, Pentru DecorTăiate în Bucăți De 1/2 Inch, Clătiți și Rezervați Frunzele Frumoase, Pentru Decor
DificultateExpert
Gata În2 hrs, 40 m.
Porții6
Scor De Sănătate31
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista