Friptură Ușoară De Ardei

Friptură Ușoară De Ardei
Friptura ușoară de ardei durează aproximativ 1 oră și 5 minute de la început până la sfârșit. Acest fel principal are 282 calorii, 22g de proteine, și 7g de grăsime pe porție. Această rețetă fără gluten servește 6 și costă $1.24 pe portie. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Acesta este adus la tine de gustul de acasă. ziua valentin va fi și mai special cu această rețetă. Dacă aveți apă, ceapă, sos de soia și alte câteva ingrediente la îndemână, o puteți face. Cu o lingură scor de 50%, acest fel de mâncare este solid. Încercați Friptură Ușoară De Ardei, Friptură Ușoară De Ardei, și Friptură Ușoară De Ardei pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Presărați carnea cu boia. Într-o tigaie mare, topiți untul la foc mediu-mare. Carne de vită maro.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Lichid-uncii De Apă ProaspătăLichid-uncii De Apă Proaspătă
Colorant Alimentar și Zahăr Colorat, OpționalColorant Alimentar și Zahăr Colorat, Opțional
Jalapeno, Tăiat în Fâșii SubțiriJalapeno, Tăiat în Fâșii Subțiri
Apă Pentru A PermiteApă Pentru A Permite
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
2
Adăugați bulion și usturoi. Se fierbe la foc mic, acoperit, timp de 30 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Usturoi Goya®Usturoi Goya®
Sazon Goya Cu Coriandru și AnnattoSazon Goya Cu Coriandru și Annatto
3
Adăugați ardeii verzi și ceapa. Acoperiți și continuați să fierbeți timp de 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3/4 Cană De Brânză Pepper Jack Rasă, împărțită3/4 Cană De Brânză Pepper Jack Rasă, împărțită
1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt
4
Combinați amidonul de porumb, sosul de soia și apa; se amestecă în amestecul de carne. Gatiti si amestecati pana se ingroasa. Se amestecă ușor roșiile și se încălzește.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ardei Verde Mediu, Galben Dulce, Roșu și Portocaliu, Tăiați JulienneArdei Verde Mediu, Galben Dulce, Roșu și Portocaliu, Tăiați Julienne
Friptură De Mușchi De Porc întreg, Fără ToppinguriFriptură De Mușchi De Porc întreg, Fără Toppinguri
1/2 Kilogram De Brânză Cheddar Ascuțită, Tăiată Cubulețe1/2 Kilogram De Brânză Cheddar Ascuțită, Tăiată Cubulețe
1 Cană De Orz Alb Perlat1 Cană De Orz Alb Perlat
Apă Pentru A PermiteApă Pentru A Permite
5
Se servește peste orez.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Mazăre Goya®Mazăre Goya®

Vin recomandat: Pinot Noir, Merlot, Cabernet Sauvignon

Pinot Noir, Merlot și Cabernet Sauvignon sunt alegeri excelente pentru friptură. La urma urmei, carnea de vită și vinul roșu sunt o combinație clasică. În general, fripturile mai slabe se potrivesc bine cu roșii ușoare sau cu corp mediu, cum ar fi pinot noir sau merlot, în timp ce fripturile mai grase pot face față unui roșu îndrăzneț, cum ar fi cabernet sauvingnon. Un vin pe care l-ați putea încerca este Flowers Sea View Ridge Estate Pinot Noir. Are 4,6 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 67 de dolari.
Flori Vedere La Mare Ridge Estate Pinot Noir
Flori Vedere La Mare Ridge Estate Pinot Noir
Culoare roșu intens cu o margine de cărămidă. Aromele sunt florale și fructe dominante constând din zmeură și cireșe Bing cu subtilindicii de cedru, ienibahar și anason. Întregul element de cluster oferă spiciness pe cerul gurii cu textura netedă șiindicii de mineralitate care duce la un finisaj persistent condus de acid.
DificultateGreu
Gata În1 h, 5 m.
Porții6
Scor De Sănătate14
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista